این روزها همه به دنبال این هستند تا بلافاصله بعد از معرفی لپتاپهای جدید صرف نظر از مدل و برند، استفاده از آنهارا به شخصه تجربه کنند. اخیراً و در نمایشگاه Computex 2019 ایسوز با معرفی محصول جدید خود، به طور کلی طراحی الترابوکها را دگرگون کرد. ZenBook Pro Duo لول تازهای طراحی اسکرین پد را با تعبیهی نمایشگر دوگانه به مخاطبان ارائه میکند. این لپتاپ در کنار طراحی خاص خود، مجموعهای از قدرتمند ترین سخت افزارها را به همراه دارد. پردازندهی Core i9 جدید اینتل به همراه کارت گرافیک Nvidia RTX 2060 تعبیه شده در لپتاپ جدید Asus ، نیاز هرکاربری را برطرف خواهد کرد. اما حتماً متوجه خواهید بود که ترکیب این طراحی منحصر به فرد و این سختافزار توانمند، ترکیب ارزانی از آب در نخواهد آمد.
نگاه اول
لپتاپ ZenBook Pro Duo ایسوز محصولی مجذوب کننده با سختافزاری قدرتمند است که تجربهی منحصر به فردی را به کاربر ارائه میدهد. البته به نظر با محصول گرانقیمتی مواجه خواهیمبود.
مزایا:
-
نمایشگر خیره کننده
-
عملکرد عالی اسکرین پد
-
سخت افزار قدرتمند
معایب:
-
فرم نامناسب ترکپد و کیبورد
-
ضخامت نه چندان کم
قیمت گذاری و زمان دسترسی
هیچ اطلاعاتی دربارهی قیمت Asus ZenBook pro Duo در اختیار مخاطبان قرار نگرفته اما انتظار میرود که قیمت این محصول خیلی بالا باشد. میدانیم که این لپتاپ در ماه جولای در دسترس خریداران قرار خواهد گرفت بنابر این انتظار میرود که همزمان با نمایشگاه Q3 2019 این محصول را در فروشگاهها مشاهده کنیم. فقط انتظار قیمت بالای این لپتاپ را هم داشته باشید.
اگر ZenBook pro Duo برای شما زیادی گران محسوب میشود، جای نگرانی نیست. خوشبختانه مدل ضعیفتر و ارزان قیمتتری از این لپتاپ نیز وجود خواهد داشت.
مدل ZenBook Duo با پردازندهی Core i7 و کارت گرافیک Nvidia GeForce MX250 در کنار نمایشگر و همچنین اسکرین پد FULL HD خود قطعاً پاسخ گوی نیازهای روزمرهی اکثر کاربران خواهد بود درحالی که قیمت معقول تری نیز خواهد داشت.
طراحی
لپتاپ ZenBook pro Duo مثل مکبوک پرو اپل باریک و سبک نیست اما به جای آن، به اندازهای ضخیم طراحی شده تا برای سختافزار قدرتمند آن فضا برای تنفس وجود داشته باشد. ذنبوک پرو دو، به اندازهی یک لپتاپ بزرگ گیمینگ ضخیم و سنگین نیست اما به اندازهای سنگین هست که در کولهپشتی کمی آزاردهنده باشد. با اینحال همچنان زبان طراحی دوست داشتنی سری ذنبوک را میتوان در آن مشاهده کرد. به علاوه زمانی که درب لپتاپ را باز میکنید کیبورد، با لولای خاصی که برای این لپتاپ طراحی شده کمی از سطح فاصله میگیرد و این امر، تایپ کردن طولانی مدت را بسیار راحت تر کرده است.
اما بهترین کارایی این لولا، زاویه دادن به نمایشگر دوم لپتاپ است که باعث میشود دو نمایشگر، از دور به صورت پیوسته دیده شوند.
هر دوی این نمایشگرها از رزولوشن ۴K بهرهمند هستند. صفحه نمایش اصلی لپتاپ، با نسبت ۱۶:۹ و رزولوشن ۳۸۴۰*۲۱۶۰ و اسکرین پد نیز با نسبت عریض ۳۲:۹ و رزولوشن ۳۸۴۰*۱۱۰۰ در بالای کیبورد تعبیه شده است و با توجه به OLED بودن هردو نمایشگر و این که عرض هر دوی آنها یکسان در نظر گرفته شده، کیفیت و جذابیت نمایش تصاویر در هر دو صفحه یکسان میباشد.
اما دلیل اصلی قرار گیری نمایشگر دوم در این لپتاپ چیست؟ خب، باید بگوییم که ایسوز با این کار چند نکته را در نظر داشته است. اول این که با اجرای نرم افزارهای طراحی مانند Adobe Premiere و فوتوشاپ در این لپتاپ امکان کنترل تمامی ابزار ها در نمایشگر ۴K دوم ، میتواند کار را بسیار ساده تر کند. همچنین از آنجایی که این لپتاپ مجهز به RTX 2060 است، گیمرها میتوانند همزمان با بازی صفحهی چت استریم را نیز در صفحهی دوم مشاهده کنند. البته ما این لپتاپ را برای کاربری گیمینگ توصیه نمیکنیم.
علاوهبر اینها آنچه که اهمیت دارد این است که هردوی این نمایشگرها در کنار هم ترکیب بسیار زیبایی را تشکیل داده اند. صفحه نمایش های این لپتاپ روشن، رنگارنگ و به حد کافی بزرگ هستند و حتماً شما هم از کار کردن با آنها لذت خواهید برد.
با وجود این که طراحی این لپتاپ بسیار زیبا و چشم نواز است، طراحی کیبورد و ترکپد کمی آزار دهنده به نظرمیرسد. نمایشگر دوم این لپتاپ، باقی اجزا را به گونهای به سمت لبهی انتهایی دستگاه فشرده کرده که تایپ کردن را مقداری دشوار و ناخوشایند ساخته است. مطمئناً با گذشت زمان به این طراحی عادت خواهید کرد ولی وجود مقداری فضا به منظور ارگونومی دستگاه، طراحی آنرا بسیار جذاب تر میکرد.
یه علاوه این که ترکپد کاملاً در سمت راست قرار گرفته، ظاهر لپتاپ را شبیه دستگاههای گیمینگ جدید کرده است و کمی زمان میبرد که به آن عادت کنید. عملکرد این ترکپد کاملاً راضی کننده است و حتی ادغام آن با پد شمارهها بینقص انجام شده است اما همچنان محل جایگیری آن کمی عجیب و غریب است.
عملکرد
هنوز دربارهی عملکرد سخت افزاری این لپتاپ نظر دادن زود است و باید برای یافتن نقصها منتظر بررسی تخصصی این دستگاه بمانیم ولی آنچه که از ظاهر ZenBook Pro Duo برمیآید عملکردی بسیار نرم و سریع است. حتی جابجایی برنامهها بین دو نمایشگر این لپتاپ نیز به لطف رزولوشن یکسان آنها کاملاً نرم و بدون لگ انجام میگیرد.
مدل دموی این دستگاه که ما با آن کار کردیم شامل پردازندهی Whiskey Lake Core i7 اینتل و یک کارت گرافیک RTX 2060 بود که در کنار ۱۶GB حافظهی RAM بود که تقریباً میتواند توانایی های این لپتاپ را به نمایش بگذارد. حتی میتوان برای کاربری گیمینگ نیز از آن استفاده کرد اما توجه داشته باشید که RTX 2060 توانایی پاسخگویی به استفادهی گیمینگ در رزولوشن بسیار زیاد صفحه نمایش این لپتاپ را ندارد و برای تجربهی بدون نقص باید رزولوشن را پایین بیاورید. اما از آنجایی که این این لپتاپ مدل Core i9 و رام ۳۲GB هم دارد بی صبرانه منتظر تستهای بنچمارک بر روی آن هستیم.
رأی اولیه
با این که اطلاعات مربوط به قیمت این لپتاپ هنوز دردسترس نیست، میتوان انتظار داشت که ZenBook Pro Duo یک لپتاپ گرانقیمت باشد که این امر ممکن است از جذابیت این لپتاپ کمی بکاهد اما به هر حال اگر کسی به دنبال یک عملکرد بی نقص و قدرتمند در کنار یک طراحی منحصر به فرد است، احتمالاً توسط پرچمدار جدید ایسوز وسوسه خواهد شد.
مشاهدهی پیشرفت فناوری Screenpad توسط ایسوزتا به اینجای کنار بسیار هیجانانگیز بوده است و منتظریم تا ببینیم ایسوز چه ویژگیهای جدیدی را به آن خواهد افزود. همچنین چیزی که میتوان به جرأت به آن اشاره کرد این است که ZenBook Pro Duo تا به اینجای کار یکی از خاصترین محصولاتی بوده که در Computex 2019 رونمایی شده است.