ناروتو (Naruto) یکی از فرنچایزهای بزرگ و مشهور دنیای انیمه است که در دوران طلایی خود (سالهای 2010-2000) به همراه رقیبان قدرتمند دیگرش همچون وان پیس، بلیچ، فیری تیل و کیمیاگر تمام فلزی درصدر انیمههای شونن (پسرانه) قرار داشت و امروزه نیز همچنان در میان 5 انیمه برتر شونن ردهبندی میشود. بدیهی است که این انیمه با جهان گسترده و منحصربهفردش از طرفداران و فندوم بزرگی برخوردار باشد که به عنوان اوتاکوها و طزفداران کهنهکار انیمه شناخته میشوند. بنابراین اگر تابهحال این انیمه را تماشا نکردید، حتما آوازه آن به گوشتان خورده است و با آن پسر بازیگوش مو زرد و سبک دویدن نینجاییاش، کماکان آشنایی دارید. ما در این مقاله تصمیم گرفتیم تا به معرفی و بررسی انیمه ناروتو و دلایل اهمیت آن بپردازیم و در نهایت با ارایه لیستی از قسمتهای فیلر این انیمه، لذت تماشای دوچندان آن را به شما پیشنهاد دهیم. پس با ما همراه باشید.
انیمه ناروتو دارای دو بخش است: Naruto (2002) که درباره دوران کودکی ناروتو اوزوماکی و Naruto: Shippuden (2007) که درباره دوران نوجوانی او است که هردوی آنها در استودیوی Pierrot ساخته شده و توسط هایاتو داته (Hayato Date) کارگردانی شدهاند. داستان این انیمه از مانگایی به همین نام به نویسندگی و تصویرسازی ماساشی کیشیموتو (Masashi Kishimoto) اقتباس شده است که Naruto، بخش اول این مانگا و Naruto: Shippuden بخش دوم آن را روایت میکند. این مانگا از سال 1999 تا 2014 در مجله هفتگی شونن جامپ شوویشا (Shueisha’s Weekly Shōnen Jump) منتشر شده و به صورت 72 جلد تانکوبون (tankōbon) پخش شده است.
مانگای ناروتو چهارمین مانگای پرفروش در جهان است که با فروش 250 میلیون جلد در سرتاسر جهان، چندینبار به پرفروشترین مانگای شرکت Viz Media تبدیل شده و جلد هفتم آن هم برنده جایزه Quill در سال 2006 شده است. انیمه ناروتو نیز به عنوان سیوهشتمین انیمیشن برتر در میان 100 انیمیشن سریالی برتر IGN قرار گرفته و در سال 2005 نیز در نظرسنجی شبکه تلویزیونی ژاپنی TV Asahi، در رتبه هفدهم سریالهای محبوب ژاپن قرار گرفته است.
داستان انیمه Naruto
انیمه ناروتو داستان پسربچه تنهایی به نام ناروتو اوزوماکی را بیان میکند که از سوی جامعه طرد شده است و تلاش میکند با تبدیل شدن به بهترین نینجای دهکده، سرانجام به هوکاگه (رئیس دهکده) بعدی تبدیل شود. او که پدر و مادرش را از دست داده، به عنوان یک بچه دردسرساز شناخته میشود که مدام به دنبال جلبتوجه مردم دهکده است، اما هربار به خاطر خرابکاریهایش توسط مردم دهکده طرد میشود. ناروتو تصمیم میگیرد که در آکادمی، تحت آموزشهای نینجایی قرار بگیرد و در پی این تصمیم، با ساسوکه اوچیها (Sasuke Uchiha) و ساکورا هارونو (Sakura Haruno) همگروهی میشود.
او که در مقابل ساسوکه، فردی دستوپا چلفتی به نظر میآید، با او رقیب میشود و برای اینکه دیگران او را بیشتر به رسمیت بشناسند، از هیچ تلاشی برای قوی شدن غافل نمیماند. او در این راه با دوستان زیادی آشنا میشود که هرکدام قدرت منحصربهفرد خود و اهداف متفاوتی را دنبال میکنند. علاوه برآن، ناروتو با شخصیتهای شرور قدرتمندی مواجه میشود که او و گروه نینجاییاش را به چالش میکشند و رازهای بزرگی را از گذشته او و دهکدهاش افشا میکنند.
ناروتو شیپودن نیز ادامه داستان ناروتو را بیان میکند، درحالیکه پس از پرش زمانی طولانی، ناروتو به نوجوانی تبدیل شده که با تمرینهای سختی که گذرانده، دارای سبک نینجایی مخصوص به خودش شده است. در ناروتو شیپودن ما با مهمترین، قدرتمندترین و عجیبترین شرورهای داستان روبهرو میشویم که آکاتسوکی (Akatsuki) نامیده میشوند و جان ناروتو و مردم دهکدهاش را مورد تهدید بزرگی قرار میدهند. ناروتو که از سفری طولانی به دهکدهاش بازمیگردد، حالا باید به طور جدی درگیر یک نبرد جهانی شود و همزمان از جان خود محافظت ویژه کند.
دلایل اهمیت داستان انیمه ناروتو
یکی از ویژگیهای بارز انیمه ناروتو، تم یا مضامین فرهنگی و اساطیری ژاپنی و مفاهیم کنفوسیوسی موجود در آن است. این انیمه با حالوهوای نینجایی و سبک مبارزات مربوط به آن، موسیقیمتن سنتی و سبک لباسهایش، یکی از بهترین انیمههای نینجایی محسوب میشود که از فرهنگ و تاریخ ژاپن الهام گرفته است. این انیمه جهانی بسیار گسترده، شخصیتهایی متنوع، چندین پیام و درونمایه اصلی و فرعی و نبردهایی هیجانانگیز دارد.
یکی از مهمترین نقاط قوت این انیمه، کوریوگرافی و به تصویردرآوردن نبردها و مبارزاتی است که به زیبایی پرداخت شدهاند و با حرکات بسیار سریع، قدرتهای منحصربهفرد شخصیتها و پیشزمینههای دراماتیکی که قبل از آن ایجاد میشود، عموما جزو بهترین نبردهای تاریخ انیمه ردهبندی میشوند. نبرد ناروتو و ساسوکه که در بخشهای مختلف انیمه اتفاق میافتد، از نمونههای مثالزدنی از بین نبردها است.
از نظر اساطیر ژاپنی، انیمه ناروتو ارجاعات بسیاری به خدایان و شیاطین ژاپنی دارد که داستان این انیمه را لایهلایه کرده و عمق بیشتری به آن بخشیده است که باید برای کشف آنها با اساطیر ژاپنی آشنا بود. به عنوان مثال ایتاچی، برادر ساسوکه اوچیها، دارای سه قدرتی است که نام آنها، نام سه خدا از آیین شینتوی ژاپنی است: تسوکویومی (tsukuyomi) خدای ماه، آماتراسو (Amaterasu) خدای خورشید و سوسانو (Susanoo) خدای دریا یا طوفان.
همچنین، نماد قبیله ساسوکه که به شکل یک بادبزن است، اوچیوا (uchiwa) نام دارد که در افسانههای ژاپن با دمیدن در آن، شیاطین را دفع میکنند. علاوه بر اینها، روباهِ نُه دم موجود در انیمه، در افسانههای ژاپنی، موجود حیلهگری به تصویر درآمده که دربرخی داستانها توانایی تسخیر بدن انسانها را دارد؛ بنابراین حضور آن در بدن ناروتو اشارهای به آن داستانها است.
همچنین، کنفوسیوسگرایی که درباره ارزشهای اخلاقیِ سفت و سخت اجتماعی است، در سبک نینجایی ناروتو و شیوه تفکر او وجود دارد. ناروتو برخلاف شوخیهای شیطنتآمیزش، انسان بسیار مثبتاندیش و کمکدهندهای است. این انیمه از نظر درونمایه بسیار بر ارزشهای اخلاقی ناروتو تمرکز دارد که چگونه بر تاریکیهای درونش و ضربههایی که دیگران به او وارد کردهاند، غلبه میکند و بر آنها پیروز میشود. او با اینکه ابتدا از جامعه طرد شده است، به قهرمانی تبدیل میشود که همان جامعه را نجات میدهد و با ایجاد تعادل در ذات دوگانه خود، سرانجام میتواند صلح را در سطح جهانی برقرار کند.
از دیگر عناصر مورد توجه در انیمه ناروتو، قدرت و انرژی بدن انسانها است که از آن به عنوان چاکرا (chakra) نام برده میشود؛ چیزی که در آیین ذن ژاپن، مکتب بودائیسم و طب سنتی آن به همین نام وجود دارد و در انیمه هم نقش مهمی را در روایت داستان ایفا میکند. در انیمه ناروتو نشانهها و تضادهای نمادین جالبی نیز وجود دارند که برخی از آنان بسیار واضح هستند، اما کشف بعضی از آنها نیازمند توجه بیشتری هستند. به عنوان مثال، تضاد شخصیتی میان ناروتو و ساسوکه یکی از بارزترین این نمادها است. این حقیقت که ناروتو و ساسوکه با یکدیگر اختلافات زیادی دارند و همدیگر را دفع میکنند، اما هیچکدام بدون دیگری معنا پیدا نمیکنند و قدرتهایشان کاملکننده یکدیگر است، آنها را به نمادهایی از یین و یانگ، خورشید و ماه، و نور و تاریکی تبدیل میکند.
این نشانهها گاهی عمیقتر شده و به کهنالگوهایی تکرارشونده تبدیل میشوند. چیزی که در دو شخصیت اوچیها مادارا (Madara Uchiha) و هاشیراما سنجو (Hashirama Senju) نیز دیده میشود و این تکرر ادامه پیدا میکند تا به دو برادر ازلی و اولین مردان دارای قدرت خاص (جوتسو) ارجاع داده میشود که از کاگویامایی اسرارآمیز و بسیار قدرتمند زاده شدهاند. خود کاگویاما که منبع قدرتها به حساب میآید، کهنالگویی از «مادر» است که به عنوان مادر همه نینجاهای پس از خود شناخته میشود. عنصر درخت نیز یکی از نشانههای پرتکرار ادبیات و اساطیر است که در فرهنگهای مختلف حضور دارد و به معنای مایه زندگی و حیات است: همهچیز از آن آغاز شده و به آن منتهی میشود. چیزی که در نهایت انیمه ناروتو شیپودن به آن ختم میشود و یکی از مفاهیم قابل بحث موجود در انیمه به حساب میآید.
درونمایههای اصلی و فرعی در انیمه ناروتو
یکی از اصلیترین و تاثیرگذارترین درونمایههای موجود در این انیمه، تحکم بخشیدن به پیوندهای دوستی و پیروز شدن بر حس خشم و انتقام با درک طرف مقابل و بخشش یکدیگر است که در نهایت منجر به صلح میشود. امر مهمی که هیچ ایدئولوژی و باوری نمیتواند جایگزین آن شود. ناروتو خود در این میان، کسی است که به دوستانش اهمیت زیادی میدهد و هربار از طرف افرادی همچون ساسوکه، گارا، ناگاتو و غیره مورد چالش قرار میگیرد؛ اما او سعی میکند روشی را پیدا کند که بتواند صلح و آرامش واقعی را در خود پیدا کند و آن را به دیگران نیز نشان دهد.
ناروتو پس از درگیریهای بسیار سرانجام به قدرت بخشش پی میبرد، چیزی که برای آن بهای سنگینی را میپردازد. بنابراین انیمه ناروتو، در خلال نبردها و احساسات جریحهدار شده شخصیتها، تلاش میکند تا جوهره اصلی زندگی و صلح را به ما بیاموزد و در این راستا، قهرمان اصلی داستان را آنقدر صیقل میدهد تا بتواند به واسطه آن رسالت خود را به پایان برساند.
ناروتو سبک داستانی به اصطلاح coming-of-age یا بلوغ دارد که به داستانهایی اطلاق میشود که روند رشد و به بلوغ رسیدن شخصیتها را بیان میکنند. اما نکته بارز آن، این است که در انیمه ناروتو، ما تنها با روند رشد فیزیکی و روانی یک شخصیت (خود ناروتو) روبهرو نیستیم؛ بلکه ما با رشد و بلوغ نسلی از شخصیتها مواجه میشویم که یاران نینجایی ناروتو و همسن او هستند. بنابراین ما در خلال داستان این انیمه و مشاهده زندگی تکتک این شخصیتها، با مفاهیم عمیقی همچون میل به انتقام، غم از دست دادن عزیزان، رابطه احترامآمیز استاد و شاگردی، تاثیرات جنگ، ایدئولوژیها و استراتژیهای گوناگون برای ایجاد صلح، دستیابی به زندگی جاودانه، بیهویتی، مقبولیت اجتماعی و مفاهیم بسیار دیگری آشنا میشویم.
از طرفی دیگر، از آنجایی که این انیمه در مدت زمان بسیار طولانی (2002-2017) ساخته و پخش شده است، بسیاری از طرفداران این انیمه همزمان با شخصیتهای داستان بزرگ شدهاند و تفکرات و بلوغ روح و روان این شخصیتها تاثیر بسیار عمیق و صمیمانهای را بر طرفداران آن گذاشته که بر محبوبیت آن افزوده است. استراتژیای که احتمالا در ساخت دنباله این انیمه، در قالب نسل جدید ناروتو به نام Boruto: Naruto Next Generations دنبال میشود و به این ترتیب، نسل جدید طرفداران را مورد هدف قرار میدهد تا پابهپای شخصیتهای داستان رشد کنند.
شخصیت پردازی انیمه Naruto
همانطور که پیشتر به آن اشاره کردیم، انیمه ناروتو دارای شخصیتهای بیشماری است که هرکدام روحیات، اهداف و سبک مبارزه مخصوص به خودشان را دارند و در نبردهای گوناگون، استراتژیهای جنگی متفاوتی را دنبال میکنند. یکی از ویژگیهای این انیمه، تاکید بر کار گروهی میان نینجاها است و نینجایی که بار مسئولیت یک نبرد را به تنهایی به دوش بکشد و یارانش را تنها بگذارد، حتی اگر ماموریتش را با موفقیت به اتمام برساند، توبیخ شده و از جامعه نینجایی طرد میشود.
این نکته آموزنده اما چالشبرانگیز، باعث شده تا در نبردهای مختلف از ترکیب قدرتهای هر گروه، استراتژی جدیدی حاصل شود که میتواند هوشمندانه دشمنی که دارای قدرتی چندبرابر است، را شکست دهد. بنابراین با ترکیب افراد مختلف در یک گروه، استراتژیهای نبرد متفاوتی حاصل میشوند که مخاطب را شگفتزده میکنند. این امر نشاندهنده آن است که شخصیت هر یک از کاراکترها، تفاوتها و ایدئولوژیهایشان بسیار در پیشبرد داستان تعیینکننده هستند و از این نظر جذابیت داستان را دوچندان میکنند.
پروتاگونیست داستان نیز که ناروتو اوزوماکی نام دارد، خود دارای یک شخصیت کامل است که هم جنبه طنزآمیز داستان را به خوبی برآورده میکند و هم از نظر گذشته تلخی که پشتسر گذاشته و راه روشنی که برای تغییر زندگیاش انتخاب میکند، بسیار تاثیرگذار و ارزشمند است. ما در این انیمه به زیبایی شاهد رشد ناروتو هم به لحاظ ذهنی و هم به لحاظ فیزیکی هستیم. به تمرینهایی که او برای قویتر شدن انجام میدهد، با حوصله و دقت پرداخته شده است و ریاضتهای درونی و گفتوگوی او با روباه نه دم، از صحنههای مهم انیمه به شمار میآیند.
همچنین تضاد شخصیتی او و ساسوکه، باعث میشود تا ویژگیهای خوشبینانه و آرمانهای اخلاقی ناروتو مورد تاکید بیشتری قرار بگیرند و همچنین داستان از کشش دراماتیک قدرتمندی برخوردار شود. شخصیت ناروتو با رشد شخصیتی خود، از فردی تنها و غمگین به فردی تاثیرگذار و کاریزماتیک تبدیل میشود که حضورش به شدت مایه دلگرمی دیگر شخصیتها و حتی تماشاگران انیمه میشود.
یکی از جذابیتهای شخصیتپردازی در انیمه ناروتو، وجود شخصیتهای شرور یا آنتاگونیستهای بسیار بهیادماندنی و منحصربهفردی هستند که نمونه آنها به سختی در انیمههای دیگر یافت میشود. به عنوان مثال، میتوان به شخصیت اوروچیمارو (Orochimaru) با الهام از خصوصیات خیانتکارانه و حیلهگر مار در بخش اول این انیمه «Naruto (2002)» و شخصیتهای گروه آکاتسوکی در بخش دوم این انیمه «Naruto: Shippuden (2007)»، از جمله شخصیت ایتاچی، اوبیتو، ناگاتو و بسیاری دیگر اشاره کرد.
ایدئولوژیهای اخلاقی و سیاسی این شخصیتها که به زیبایی در صحنههای نبرد و در قالب فلشبکها بیان میشوند، بسیار تاملبرانگیز و قابل تعمیم به رویکرد برخی انسانها در جهان واقعی است. همچنین، خود این شخصیتها آنقدر لایهدار هستند و نیتهای پنهانی دارند که قضاوت خوب بودن یا بد بودن آنها کار دشواری است. انیمه ناروتو از این لحاظ رویکردی غیرقابلپیشبینی دارد و بارها مچ مخاطبانش را با قضاوتهای اشتباهشان میگیرد. آن میتواند به گونهای برای تغییر ناگهانی رویکرد شخصیتها دلایل منطقی ارائه دهد که به شخصیتپردازی کاراکتر لطمهای وارد نشود و روایت همچنان قابل قبول و قانعکننده باقی بماند.
از دیگر نکات قابل توجه در این انیمه، شخصیتهای فرعی حمایتکنندهای هستند که بعضی از آنها درسهای مهمی به ناروتو میآموزند. شخصیتهایی همچون ایروکا سنسه (Iruka)، کاکاشی سنسه (Kakashi)، جیراییا (Jiraiya)، شیکامارو (Shikamaru) و بسیاری دیگر که این انیمه زمان زیادی را به تکتک آنها اختصاص داده است؛ تا جاییکه آنها را به عنوان قهرمانانی معرفی میکند که ناروتو بدون کمکشان در نجات دنیا موفق نمیشد. بنابراین شخصیتهای فرعی به اندازه پروتاگونیست داستان از حضور پررنگی در انیمه برخوردار هستند و محبوبیت زیادی در بین طرفداران این انیمه دارند.
یکی از نقاط ضعف موجود در شخصیتپردازی انیمه ناروتو، شخصیتهای زن داستان هستند که بسیار جنسیتزده و ضعیف به تصویر درآمدهاند. به عنوان مثال، این انیمه نشان میدهد که دختران در ابتدا در آکادمی نینجا قویتر از پسران عمل میکنند اما زمانی که پسران جدی میشوند، دختران نمیتوانند با آنها همگام شوند! اگرچه به نظر میرسد ماساشی کیشیموتو، نویسنده مانگای ناروتو سعی اندکی کرده تا با اعطای قدرت فیزیکی تخریبگر به شخصیت ساکورا و بانو تسوناده (Tsunade) و پیروزی آنها در برخی نبردهای کوچک، آنها را قوی و تاثیرگذار نشان دهد، اما حقیقت آن است که آنها در بسیاری از نبردهای مهم دیگر نسبت به شخصیتهای مذکر داستان عملکرد فعالانهای ندارند.
این مساله که ساکورا هربار ناروتو را به کمک صدا میزند و همانند بانو تسوناده بیشتر بر قابلیت درمانگری خود تمرکز میکند، به نوعی میتواند این ایده را تقویت کند که زنان فقط میتوانند به عنوان درمانگر در جنگ حضور داشته باشند. این ویژگیها در این انیمه از دلایلی هستند که باعث میشوند شخصیتهای زن (به خصوص ساکورا) انیمه ناروتو در میان شخصیتهای منفور دنیای انیمه جای بگیرند.
سبک بصری و پویانمایی انیمه Naruto
انیمه ناروتو به سبب قدیمی بودنش، در قسمتهای ابتدایی از کیفیت بصری و پویانمایی پایینی برخوردار است که البته در دوران خودش چندان محسوس نبود. بنابراین، این انیمه در بخش اول خود از رنگهای کهنه و خاموشی برخوردار است که شاید با سلیقه نسل امروزیتر چندان هماهنگ نباشد. اما این انیمه در بخش دوم خود و بهخصوص در قسمتهای پایانی از کیفیت بصری و رزولوشن بهتری برخوردار است. بخش دوم این انیمه (ناروتو شیپودن) همچنین، با تغییراتی جزیی در سبک بصری، در طراحی شخصیتها کمی مینیمالتر و سادهتر میشود و سایههای تیز و رنگهای تخت بیشتری را در آنها استفاده میکند.
هرچه به قسمتهای پایانی نزدیکتر شویم، کیفیت رنگها به مراتب بهبود مییابند و پویانماییها نیز حرفهایتر میشوند. اما پویانمایی به طور کلی در انیمه ناروتو به عنوان یک انیمه بلند، بسیار اقتصادی و صرفهجویانه انجام میشود؛ بهخصوص در قسمتهای فیلر، پویانمایی به شدت ضعیف و گاهی غیرقابل تحمل میشود، اما در صحنههای نبرد به شدت ظریفانه و حرفهای انجام میگیرد. به طور میانگین، این انیمه در مقایسه با دیگر انیمههای بلند، در زمینه سبک بصری و پویانمایی عملکرد متوسطی دارد، اما صحنههای نبرد آن بسیار چشمگیر و تماشایی است.
- برای مطالعه لیست بهترین انیمه های اکشن روی این لینک کلیک کنید.
موسیقی انیمه Naruto
موسیقی متن انیمه ناروتو را هرجای دنیا بشنوید، بالافاصله متوجه انیمه ناروتو میشوید. موسیقی این انیمه بسیار شناختهشده و منحصربهفرد است و ترکیبی از موسیقی سنتی ژاپنی و راک بوده و در آن سازهای فلوت، تار ژاپنی (شامیسن) و گیتار الکتریک حرف اول را میزنند. موسیقی متن Naruto (2002) توسط توشیو ماسودا (Toshio Masuda) و Naruto: Shippuden (2007) توسط یاسوهارو تاکاناشی (Yasuharu Takanashi) تنظیم شده است.
هر کدام از دو بخش انیمه، در قالب سه آلبوم، موسیقی متن خود را منتشر کردهاند که به طور کلی شامل 6 آلبوم اصلی میشود. این آلبومها دارای قطعات حماسی و آهنگهای غمناک به یادماندنی بسیاری هستند که هرکدام از آنها برای طرفداران این انیمه تداعیکننده صحنههای خاطرهانگیز گوناگونی است. این انیمه در هردو بخش خود از موسیقی اوپنینگ و اندینگهای بسیار زیاد و متنوعی برخوردار است که از معروفترین آنها میتوان به اولین اندینگ آن به نام WIND و سومین اوپنینگ ناروتو شیپودن به نام Blue Bird اشاره کرد.
لیست فیلرهای انیمه ناروتو که میتوانید از دیدن آنها چشمپوشی کنید
یکی از نقاط ضعف بزرگ انیمه ناروتو، تعداد زیاد قسمتهای فیلرش است. فیلرها قسمتهایی از انیمه هستند که هیچ ربطی به داستان مانگا ندارند و برای پر کردن وقفههای مانگا ساخته میشوند. این قسمتها اگرچه معمولا در انیمههای بلند یافت میشوند، اما تعداد بسیار زیاد آنها میتواند به تداوم خط داستانی انیمه لطمه بزند و مخاطبان را دلسرد و خسته کند. اتفاقی که متاسفانه در انیمه ناروتو میافتد، بسیاری از بینندگان را عصبانی میکند و باعث میشود تا از دیدن ادامه انیمه سر باز بزنند.
این مشکل زمانی مسئلهساز میشود که شما نمیتوانید بفهمید از چه زمانی وارد قسمتهای فیلر شدهاید و از چه قسمتی باید ادامه داستان را پیگیری کنید. بنابراین ما تصمیم گرفتیم لیستی از قسمتهای فیلر انیمه ناروتو را در اینجا قرار دهیم تا بتوانید به آسانی از دیدن آنها چشمپوشی کنید، تمرکز بیشتری بر داستان انیمه داشته باشید و لذت بیشتری از آن ببرید.
لیست قسمتهای فیلر Naruto (2002):
- قسمت 26
- قسمت 97
- قسمتهای 101-106
- قسمتهای 136-140
- قسمتهای 142-219
لیست قسمتهای فیلر Naruto: Shippuden (2007):
- قسمتهای 57-71
- قسمتهای 90-112
- قسمتهای 127-128
- قسمتهای 144-151
- قسمتهای 170-171
- قسمتهای 176-196
- قسمتهای 223-242
- قسمتهای 257-260
- قسمت 271
- قسمتهای 279-281
- قسمتهای 284-295
- قسمتهای 303-320
- قسمتهای 347-361
- قسمتهای 376-377
- قسمتهای 388-390
- قسمتهای 394-413
- قسمتهای 416- 417
- قسمتهای 422-423
- قسمتهای 427-450
- قسمتهای 464-469
- قسمتهای 480-483
انیمه Naruto به عنوان یک فرنچایز
انیمه ناروتو علاوه بر دو سری تلویزیونی که پیشتر درباره آن صحبت کردیم، دارای 11 انیمه سینمایی و 12 قسمت OVA است. از میان انیمههای سینمایی ناروتو، 3 سینمایی اول مربوط به بخش اول سری تلویزیونی ناروتو و 8 سینمایی دیگر مربوط به ناروتو شیپودن هستند که برای مشاهده لیست سینماییها و OVAهای آن میتوانید به این لینک مراجعه کنید.
این انیمه دارای بازیهای ویدیویی بسیار زیادی نیز هست که برای کنسولهای مختلفی ساخته و منتشر شدهاند، اولین بازی که از این فرنچایز منتشر شد، Naruto: Konoha Ninpōchō نام دارد که در سال 2003 برای کنسول نینتندو ساخته شد. بسیاری از بازیهای ناروتو تنها در ژاپن منتشر شدند، اما Naruto: Clash of Ninja و Naruto: Ninja Council بازیهایی بودند که در آمریکا نیز انتشار یافتند. برای دستیابی به لیست کامل بازیهای ناروتو میتوانید به این لینک مراجعه کنید.
این انیمه همچنین دارای سه آرت بوک (کتابهای هنری) و چهار کتاب راهنما است که در آنها اطلاعاتی همچون مشخصات شخصیتها، راهنماهای جوتسوها، اطلاعاتی از تولید قسمتهای انیمه و پیشنویسهای ماساشی کیشیموتو، نویسنده مانگای آن وجود دارند. از این انیمه، سری کارتهای بازی نیز منتشر شده است.
سخن پایانی
انیمه ناروتو، انیمه کاملی نیست و بدیهی است که نقطه ضعفهای بسیاری دارد. اما این انیمه نقاط قوت مهمی هم دارد که بر نقاط ضعفش غلبه میکند و با داستانپردازی گیرا، کششهای روایی دراماتیک و نبردهای خارقالعادهای که دارد، میتواند شما را به هیجان درآورد. اگرچه بخشی از این انیمه بسیار قدیمی است و از نظر سبک بصری و پویانمایی کیفیت بالایی ندارد، اما به واسطه شخصیتپردازیهای متنوع و سرگرمکننده و آشنایی با قدرتهای منحصربهفردشان میتواند ضعف پویانماییاش را بپوشاند و شما را محو داستان خود کند.
همچنین، اکنون با داشتن لیست فیلرهای این انیمه میتوانید بزرگترین نقطه ضعف انیمه را دور بزنید و دیگر بهانهای برای ندیدن این انیمه نداشته باشید. قابل ذکر است که انیمه ناروتو در بخش اول خود، طنزآمیزتر از بخش دوم آن بوده و تمرکز آن بیشتر روی آشنایی با شخصیتها، موقعیت اجتماعی آنها و زمینهسازی برای بخش دوم است. درحالیکه بخش دوم این انیمه رویکرد جدیتر و حماسیتری دارد که تعادل بهتری میان بخش کمدی و جدی داستان ایجاد میکند.
انیمه ناروتو با وجود طولانی بودن داستان و تعداد زیاد قسمتهایش، میتواند حتی برای افرادی که چندان به دیدن انیمههای بلند عادت ندارند، نیز پیشنهاد خوبی باشد، زیرا بخش زیادی از انیمه ناروتو از قسمتهای فیلر تشکیل شده است که با حذف آنها، میتوان از حجمش کاست و در انرژی و وقت صرفهجویی کرد. این انیمه به واسطه داستان و شخصیتهای جذابش و همچنین موسیقیهای بهیادماندنیاش میتواند تجربه بسیار لذتبخشی را برایتان فراهم آورد و شما را به جمع طرفداران پرنفوذ این انیمه وارد کند. در ادامه ما تریلری از این انیمه قرار دادهایم که میتواند شما را بیشتر به تماشای این انیمه تشویق کند.
آیا شما نیز انیمه ناروتو را تماشا کردهاید؟ درباره آن چه فکر میکنید؟ تجربیات خود را با ما درمیان بگذارید.
ممنونم. خیلی خوب بود.
ناروتو بهترین و خاطره انگیز ترین انیمه ای هست که تو عمرم دیدم. از همه لحاظ محشره. داستان فوق العاده ای داره که از نظر من به هیچ وجه کش نیومده و کاملا منطقی پیش رفته و کاملا درست تموم میشه. استاد کیشیموتو به حرفه ای ترین شکل ممکن اساطیر ژاپن رو با تخیلات خودش در هم آمیخته و داستان فاخری رو خلق کرده که همچنان سال ها بعد از تموم شدنش محبوبت خودش رو حفظ کرده و هر جا بری خیلی ها از ناروتو حرف می زنند. حتی هشتگ ناروتو در تیک تاک تا به الان 115 میلیارد تا هست و بیشترین تعداد هشتگ رو بین انیمه ها داره!
با اون بخش گرافیک چندان موافق نیستم، بله درسته استودیو پیرو خیلی جاها کم کاری داشته و می تونسته بهتر عمل کنه با این که توانش رو داره و سر قسمت ۶۴ بوروتو ثابت کرده در ساخت مبارزه های انیمه ای حرف اول رو می زنه( فایت ناروتو و ساسکه علیه موموشیکی ۴۸ میلیون بازدید در کانال یوتیوب کرانچیرول رو داره و البته بیشترین بازدید بین ویدئو هاش، قسمت ۱۸۹ بوروتو هم که بعد پخش در توییتر ترند شده بود این رو ثابت می کنه) و در کل سر بوروتو خیلی کم کاری کرده، اما انصافا باید کیفیت ناروتو رو با دوره اش مقایسه کنم. فایت لی علیه گارا توی مسابقات چونین(؟) با این که قدیمی هست اما همچنان به نظر من از خیلییی فایت های انیمه های امروزی بهتره!! به نظر من استودیو جدا از بوروتو که انصافا سرش سهل انگاری کرد و نصف دلیل هیت های بوروتو صرفا همینه ( وگرنه مانگا از نظر من خیلی خوبه) و فیلر های ناروتو، زمان ناروتو خیلی خوب عمل کرد و خیلی خوب پیش برد. فایت کاکاشی علیه اوبیتو هم که از نظرم بهترین مبارزه تایجوتسوی سری ناروتو بود. ولی بله قبول دارم کم کاری زیاده داشته با وجود توانایی بالا!
خلاصه که نگید ناروتو طولانیه و چرته و …فلان. منم دقیقا همین فکر رو داشتم. می گفتم این همه قسمت آخه چه می کنن! اما فقط کافی بود در حد ۲۰..۳۰ قسمتش رو ببینم، یک دل نه صد دل عاشقش شدم و رتبه اول رو توی دلم گرفت! اگه از این سبک خوشتون میاد به هیچ وجه ازش خسته نمی شین، مگر این که کلا با این سبک و داستان مشکل داشته باشین.
سلام هنوز ارزش دیدن نداره من حاضر نیستم که یکی قسمتش ببینم
اول یه سریالی میبینن بعد نقد میکنن.
بیش از ۴۵ انیمه دیدم بهترین انیمه این انیمه هست باور کنید بعد از دیدن چند قسمت عاشقش میشی اول هاش خوب نیست ولی جلو که میره یه چیزه دیگه میشه هر قسمتی بهتر از قسمت بعدی
داداش تو ناروتو رو نبینی بهتره چون واقعا از ارزش انیمه کم میشه بچه سال هایی مثل تو بخوان همچین انیمه ی بزرگی رو ببینن تو بهتره بری همون برنامه کودکت رو ببینی شرط میبندم یه کرینچ واقعی هستی تو.
تو که اینقدر ادعا داری بگو بهترین انیمه چیه؟
فیلرهاش انقد زیادن که باید بنویسی کدوم قسمتارو ببینیم. انقد که معروف شده به نظر من واقعا ارزش نداره از لحاظ داستان شخصیت اول خیلی جالبه ولی بقیه واقعا نا امیدم کردن.
اینا که گذاشتید به عنوان فیلر من تک تک اشون رو نگاه کردم و اصلا هم حس نکردم جدای از خط داستانیه ماساشی از هر نکته ای که ارائه کرد یه جای دیگه داستان استفاده کرد.
کسایی که ندیدن لطفا نظر ندن چون نمیدونید دارید در مورد چی حرف میزنید، ناروتو مثل بقیه انیمه های دیگه نیست که با چهار تا انیمه ای که دیدید بدون دیدنش بتونید نظر بدید.
کیفیت گرافیک انیمه خوبه داستان اینقدر کشش داره که یه جاهایی به خصوص من که در حال پخش میدیدم میگفتم فقط قسمت بعد بیاد.
من سر اون فیلر آخر زمان جنگ رو دیدم رفت تو فیلر سر سال آخر دانشگاه وقت نمیکردم ببینم بعد یه سال برگشتم ادامه جنگ رو ببینم دیدم یه سالی که نبودم همش فیلر بوده خوشبختانه به جز اون فیلر وسط جنگ دیگه همه رو دیدم و واقعا الان هم بخوام از اول ببینم همه اش رو میبینم.
خوبی ناروتو اینه اینقدر کاراکتر اصلی درست حسابی داره هر کی رو نگاه میکنی یکی رو استن میکنه ، خاندان اوچیها که تو صدر استن ها هستند و همینطور بقیه کاراکتر ها به خصوص خود دم دار ها که من خودم به شخصه کوراما و بعد هشت دم و خیلییی دوست داشتم. کلا همه سلیقه ها رو راضی میکنه این هنر نویسنده اشه
لطفا این قدر کورکورانه نظر نده فیلر هاش اندازه لاجرز به درد نمیخوره فقط داستان اصلی و باید دید گرافیک ناروتو فصل یک اصلا و ابدا به پای رقیباش نمیرسه اما اونقدر داستان اصلی خوبه که به فقط گرافیک انیمه نمیشه ایراد گرفت
مزخرفترین انیمه ای که تا حالا دیدم.حیف وقتی که پای این حروم کردم.مزخرف تر از ناروتو ندیدم!تففف
وقتی نمیدونی انیمه چی هست الکی چرت نگو ناروتو تو قلب همه اوتاکوها جا داره این حرفت یعنی توهین به هرکی که انیمه نگاه میکنه! و من الان بین تو و انیمه هیتر ها تفاوتی نمیبینم! مثلا من وان پیس رو ندیدم زیادم خوشم نمیاد ازش ولی نمیام جار بزنم بدرد نمیخوره!میگم خوشم نمیاد همینو بس!
خیلییییییییییییییییی قشنگه انیمش هرکی ندیده حتما بره ببينه
کلاً انیمه فوق العاده ای هست غیر قابل توصیف🙂 و نمیدونم چرا الکی میگن انیمه مضخرفیه هست و… شاید چون معروفه الکی اینطور میکنن تا طرفدار هاش زیاد نشن. خب این انیمه تو جهان میلیون ها طرفدار داره.
اون قسمت هایی هم که گفتید فیلر هست درسته ولی اون قسمتا گذشته هاشونو که در گذشته چه اتفاقی افتاده نشان میده و چیز گیج کننده ای نیست .
*فوق العاده ترین انیمه جهان هست اگر نبینید ضرر کردید*
من به شخصه بعد از دیدن ناروتو عاشق انیمه شدم . اگه وقت بکنم دوباره تماشاش میکنم. با توجه به اینکه انیمه بسیار طولانی هستش ، پیشنهاد میکنم که حداقل چند قسمت ببینین بعد نظر بدین . همونطور که منتقد وبسایت گفت ، این انیمه نقاط ضعف زیادی در کنار نقاط قوتش داشت . باید منصف بود و صبور.
چرا تلویزیون صدا وسیما ناروتو رو پخش نمیکنه من سانسور شدش رو دیدم خیلی خوب بود
این انیمه جزوه بهترین انیمه های تاریخ ژاپن است و یکی از ویژگی های آن طولانی بودن آن است که تا دو سال می توان آن را تماشا کرد و همین طور شخصیت های خیلی خوب و جنگ های دیدنی و جذاب در قسمت های مختلف انیمه و شما های که انیمه ناروتو را ندیدید الکی حرف چرت و پرت نزنید از نظر من بعد از اتک آن تایتان و حماسه وینلند سومین انیمه برتر کل تاریخ ژاپن است
داداش فکنم هنوز سنت کمه اخه اگه 13 یا 14 سالت (هم) باشه و اوتاکو باشی اوتاکو در ایران به معنی کسی است که بالای 150 انیمه دیده باشد) میفهمی هم زیادی طولانیش کردن هم خیلی طرز تفکر بچه گانه ای داشته در کل اگه توی 140 قسمت تمومش میکردن انیمه جالبی میشد مثل هانتر ایکس هانتر که اونم باز 10 قسمت اضافی داشت ا نظر من
قبل از اینکه انیمه ناروتو ببینم بهش هیت میدادم و میگفتم بچگونس تا به اصرار یکی از دوستام دیدمش و عاشقش شدم. واقعا نمیدونم چرا وقتی ندیده بودمش بهش هیت میدادم
خیلی انیمه ی خوبی هست ما میتونیم فیلر هاشو نگاه نکنیم ولی بقیه ی قسمت هاش با شخصیت های مختلف و قدرت های خفنی که دارن داستان پیش میره. من که خودم برای این انیمه ناروتو رو دوست دارم چون توش ناروتو در برابر سخت ترین چیز ها بازم تسلیم نشد . دیالوگ هاشون هم دوست دارم.
من که خودم برای این انیمه ناروتو رو دوست دارم چون توش ناروتو در برابر سخت ترین چیز ها بازم تسلیم نشد . دیالوگ هاشون هم دوست دارم.
ناروتو واقا انیمه طولانی منم اولاش یکم نگاه کردم ولی وقتی فهمیدن چقدر قسمت داره بیخیال شدم اولاش فکر میکردم گرافیکش خیلی بده اما وقتی چند تا انیمه از سال ۲۰۱۴ دیدم فهمیدم واقعا توی دوره خودش جزو برترین بوده داستانش واقعا جذابه و مثل این انیمه های جدید نیست که سر و ته نداشته باشه واقعا دلم میخواد که انیمه رو کامل نگاه کنم ولی با این وضع درسا نهایتا بتونم روزی دو یا سه قسمت ببینم اینجوری فکر کنم یه دوسالی طول بکشه تا تموم بشه 😂😂😂
ناروتو نسل بعدی هم داره نسل بعدیش انیمه بوروتو هست انیمه ناروتو خیلی طولانیه ۲۱ فصل داره هر فصل هم 5۰۰ قسمت داره اما انیمه بوروتو فکر کنم ۴ فصل داره🤔
واقعا دمتون گرم
خیلی عالی راجب ناروتو توضیح داده بودین
ما تو پچول استیکر های ناراتو داریم
اگه دوس داشتی یه سر به پچول بزن
ممنون
داداشا هیت بدید باشه اوکیه ولی حداقل این ۷۲۰ قسمتو ببینید بعد هیت بدید ، ناروتو شاهکاره شاهکار ، حتی فیلم های این انیمه هم شاهکارن ، تک تک قسمت های این انیمه روایتگر یک داستان عالی هستش ، ناروتو واقعا شاهکار تکرار نشدنی ای هست که رو دستش نیومده و نخواهد آمد ، درمورد نقاط ضعفش هم فقط با ضعیف نشون دادن کرکترای مونث موافقم ، مگرنه در مورد کیفیت و گرافیک باید گفت که این مربوط زمان ساخته شدن انیمه میشه و نمیشه به عنوان یک نقطه ضعف در نظرش گرفت ، درضمن ، شخصیت پردازی این انیمه به قدری فوق العادست که حرفی نمیمونه و کسایی که معتقد هستن این انیمه بچگونه ست و محتوای خسته کننده ای داره ، مطمعنن این انیمه رو کامل ندیدن و بدون داشتن هیچ پس زمینه فکری از این انیمه دارن نظراتشون رو بیان میکنن .
خب من خودم فن ناروتو عم، اما نمیشه از مشکلات انیمه چشم پوشی کرد. آرک جنگ جهانیاش که مارو با فیلر کشتن، سری اول هم فیلراش چنگی به دل نمیزنن. کلا بدون فیلر نگاه کنی خیلی بهتر میشه. بعد ناروتو هم یه سوپر پاوری داره که همه رو با صحبت کردن قانع میکنه، حتا Pain! اون بزرگوار که کمر بسته بود به نابود کردن دنیا، ناروتو میره باش حرف میزنه و تامام :)))
در کل انیمه شونن خوبیه و در حد شونن عالیه
انیمه زیاد دیدم..از جمله وان پیس
ولی ناروتو فوق العادس..داستان و شخصیت هاش ..غافلگیری هاش.. همه و همه ادمو مجذوب میکنه
کسی نمیتکنه عاشق ایتاچی و اوروچیمارو نباشه
ناروتو کلاسیک رو 10 بار دیدم ناروتو شیپدن رو هم 2بار ولی هنوز سیر نشدم یه حس نوستالژی بینهایت خوب رو بهم میده