با قسمت چهارم سری پادکست جدید پی اس آرنا، با نام رترو گیمینگ در خدمت شما هستیم. در پادکست «رترو گیمینگ»، ما به شکل کامل و مفصل به کنسولها و پلتفرمهای گیمینگ رترو و قدیمی میپردازیم. اگر به یاد داشته باشید، در قسمت قبلی سری پادکست رترو گیمینگ، ما به سراغ کنسول افسانهای شرکت نینتندو، یعنی سوپر فمیکام (سوپر نینتندو) رفتیم و از خیزش صنعت ویدیو گیم در کشور ژاپن در دهه 80 میلادی سخن گفتیم.
حال، در قسمت چهارم سری پادکست رترو گیمینگ، برخلاف قسمتهای پیشین، یک کنسول بازی قدیمی و افسانهای مورد بحث ما نیست و قصد داریم به یک کامپیوتر خانگی عتیقه و قدیمی به نام کمودور 64 بپردازیم. کمودور 64 در زمان خود به معنی واقعی کلمه، یک رایانه قدرتمند و همه کاره بود و دانستن قابلیتهای آن حتی برای دوره و زمانه کنونی نیز جالب و منحصر به فرد جلوه میکند. کمودور 64 در دورهای که کامپیوترها یا رایانههای خانگی یا شخصی به یک وسیلهی بی چون و چرا و کاملا عمومی تبدیل نشده بودند. پا به میدان گذاشت و توانست با قابلیتها و ظرفیتهای بالای خود، به یک رایانه فوقالعاده و همه کاره تبدیل گردد. در قسمت چهارم پادکست رتروگیمینگ، با حضور کارشناس برنامه، آرش حکیمی، به بحث و گفت و گو درباره کامپیوتر Commodore 64 مشغول میشویم و از تاریخچه پیدایش، قابلیتها و جایگاه کمودور 64 در عصر و دورهی خود سخن میگوییم.
تصاویر اختصاصی کمودور 64 که به وسیله آرش حکیمی گرفته شدهاند را در زیر مشاهده نمایید (روی تصاویر کلیک کنید):
شما میتوانید قسمت چهارم سری پادکست رترو گیمینگ را در زیر گوش دهید. حتما نظرات و بازخوردهای مفید و دلگرم کننده خود را در اختیار ما قرار دهید تا در جهت هر چه بهتر شدن برنامه رترو گیمینگ، تلاش کنیم.
همچنین میتوانید این پادکست را در Castbox از طریق این لینک بشنوید. همچنین یادتان نرود که ما را در کستباکس از طریق دکمه Subscribe دنبال کنید تا قسمتهای جدید پادکست پی اس آرنا را از دست ندهید.
در نهایت اگر مایلید که این پادکست را دانلود کرده و با خود داشته باشید، روی این لینک کلیک کنید.
- پادکست رترو گیمینگ؛ قسمت اول- کنسول TV Game
- پادکست رترو گیمینگ؛ قسمت دوم- کنسول Atari 2600
- پادکست رترو گیمینگ؛ قسمت سوم- کنسول Super Famicom
Podcast: Play in new window | Download
کلش یه طرف، جوجه دم رستوران و همجواری ماریو و گوگوش در یک نوار کاست هم یه طرف D:
:)))))
ممنونم از نظرت مهدی جان.
خیلی خیلی ممنون از شما و آرش عزیز بابت این اپیزود خاطره انگیز.
واقعا فوق العاده بود.
در ادامه صحبت آرش در مورد تاریخچه ورود کمودور در دهه هفتاد و تحولات فرهنگی دوره ملقب به سازندگی، یاد مستند ویدیویی افتادم در مورد تاریخچه تبلیغات شهری و گرافیک در ایران.
به روایت یکی از مصاحبه شونده ها که گرافیست سرشناسی هم بود، بیلبوردهایی که برای تبلیغ کمودور 64 نصب شده بود، از نظر تجربه بازاریابی و تبلیغات جزو اولین و موفق ترین تبلیغات محیطی شهری در ایران بوده. به خصوص به خاطر گستره وسیع پالت رنگی استفاده شده که در زمان خودش بیسابقه بود مثل خود کمودور.
خیلی عالی میشه اگر شما یا دوستتون که آرش جان معرفی کرد آقای فرشاد صمیمی، یا شنوندگان پادکست اطلاع دقیقتری داشته باشین بتونین لینکی از این مستند به اشتراک بگذارین.
خیلی ممنونم از نظر خوبتون و اطلاعاتی که دادید.
خیلی خوب شد که گفتید و حتما میریم دنبال این مستند و موارد مربوط به بازاریابی کنسولها و کامپیوترهای قدیمی. نحوهی بازاریابی یک محصول همیشه یکی از جذابترین موضوعات محسوب میشه و کسب اطلاعات دربارش همیشه جالب و آموزندهست.