هاتاکه کاکاشی (Hatake Kakashi) یکی از معروفترین کاراکترهای انیمه ناروتو (Naruto) است که در میان طرفداران از محبوبیت خاصی برخوردار است. این شخصیت اسرار زیادی را همراه خود دارد که بعضی از آنها را تنها با دقت و ریزبینی متوجه خواهید شد. در ادامه و با لیستی از پانزده حقیقت جالب درباره هاتاکه کاکاشی با ما همراه باشید.
15. ماسک او، خالش را پوشش میدهد
یکی از بزرگترین رمزورازهای انیمه ناروتو این بود که پشت ماسک کاکاشی چه چیزی پنهان شده است. ناروتو، ساسکه و ساکورا مدت زیادی را با هم سپری میکردند و همیشه در تلاش بودند تا رهبر گروه خود را بدون ماسک ببینند، اما همیشه به در بسته میخوردند. سرانجام کاکاشی تصمیم گرفت تا از کنجکاوی شاگردانش بهره ببرد و تلاش آنان برای دیدن صورتش را به یک تمرین تبدیل کرد. در قسمت A Special Mission، افراد گروه با فردی به نام Sukea همکاری داشتند که در انتها مشخص شد در واقع او کاکاشی با لباس مبدل است. در این اپیزود بود که این انیمه بالاخره پس از صدها قسمت صورت کاکاشی را کامل نشان داد و متوجه خال روی صورتش شدیم.
14. شمشیر او، میراث قبیله هاتاکه است
کاکاشی به شمشیرزن بودن معروف نیست، اما در فلشبکهای مختلف دیدیم که او با شمشیر کوچکی به نام Tantō blade مبارزه میکند. هرچند که توضیح زیادی در رابطه با این سلاح داده نمیشود، این کاتانا بسیار فراتر از یک شمشیر عادی است و قدرت زیادی دارد که در نبرد کاکاشی با Kakkō آن را مشاهده کردیم. این شمشیر یکی از میراث مهم قبیله هاتاکه است و کاکاشی آن را از پدرش Sakumo دریافت کرده. این شمشیر چاکرای نور سفید نام دارد و نام خود را از رنگی که شمشیر هنگام چرخانده شدن ایجاد میکند، گرفته است. نام مستعار Sakumo یعنی نیش سفید نیز به همین شمشیر مربوط است.
13. او شارینگان Mangejyou را مدتها قبل از اینکه از آن استفاده کند، به دست آورده بود
در میان طرفداران اختلافنظر زیادی در رابطه با نحوهی به دست آوردن شارینگان Mangejyou توسط کاکاشی وجود دارد. او اولین بار این قابلیت را در هنگام مبارزه با Deidara استفاده کرد، اما بعدا تایید شد که او این قدرت را در کودکی به دست آورده است. دلیل اینکه او این قابلیت را برای این همه مدت استفاده نکرده بود، به طور قطع معلوم نیست. اما گمان میرود که او متوجه وجود این قدرت در خود نشده بود، تا اینکه مبارزهی ایتاچی و استفاده از آن را مشاهده کرد. بعضی از طرفداران نیز میگویند کاکاشی در کودکی چاکرای کافی برای استفاده از آن را نداشته است.
12. او در 5 سالگی از آکادمی Konoha فارغالتحصیل شد
در انیمه ناروتو نینجاها معمولا رفتاری بالغانهتر از سن واقعی خود دارند. کاکاشی نیز از این امر مستثنی نیست و دستآوردهای او در سنین پایین شگفتآور هستند. او تنها 5 سال داشت که از Konoha فارغالتحصیل شد و پس از آن نیز تنها پس از یک سال به Chūnin رسید. برای مقایسه، Neji Hygūa که او نیز یک پدیده به شمار میرفت، به ترتیب در سنین 12 و 15 سالگی به این دستآوردها دست یافت. این موضوع نشان میدهد که کاکاشی چقدر قدرتمند است و حتی پیش از دریافت چشم شارینگان نیز از قدرت زیادی برخوردار بوده.
11. او خود را برای قتل عام Uchiha مقصر میداند
قتل عام قبیله Uchiha توسط ایتاچی یکی از تاثیرگذارترین و مهمترین اتفافاقات انیمه ناروتو است. این اتفاق غمانگیز به افراد زیادی مربوط است، اما کاکاشی تا حد زیادی خود را برای آن مقصر میداند. ایتاچی و کاکاشی مدتی با هم همکاری داشتند و کاکاشی نقش مربی را ایفا میکرد. یک روز ایتاچی از کاکاشی سوالی در رابطه با ادای احترام به درخواست دوستان فوتشده داشت و در ادامه نیز قتل عام معروف خود را به عمل رساند. پس از آن حادثه، کاکاشی همیشه حسرت میخورد که چرا در راهنمایی ایتاچی به سوی یک مسیر بهتر ناموفق بود.
10. هاتاکه کاکاشی هیچگاه بازنشسته نمیشود
در انیمه دیدیم که کاکاشی عنوان هوکاگه را برای چند سال در اختیار داشت و سپس این عنوان به ناروتو واگذار شد. اگرچه در ظاهر به نظر میرسد که او پس از این بازنشسته شده، از اطلاعاتی که کسب کردیم به نظر میرسد که او نتوانسته است سبک زندگی آرامی را در پیش بگیرد و ماموریتهای مختلفی را به صورت غیر رسمی انجام میدهد. فعالیتها و کمکهای او در انیمهی بوروتو نیز ادامه پیدا میکند. همچنین جالب است که پس از بزرگ شدن ناروتو و هنگامی که او عنوان رهبر روستا را به دوش میکشد، هم کاکاشی هنوز به او راهنماییهای زیاد و مفیدی میکند.
9. ماسک Anbu او، بازتابی از قدرت احضارش است
مانگاکای ناروتو همیشه برای توجهش به جزییات (مخصوصا در طراحی شخصیتها و لباسها) مورد تحسین قرار میگیرد. این جزییات گاهی اوقات به قدری زیاد هستند که طرفداران بسیاری از آنها را متوجه نمیشوند. یکی از این جزییات در رابطه با کاکاشی و دورانی که عضوی از Anbu بود، قابل مشاهده است. ماسک Anbu کاکاشی با شباهت به سگها طراحی شده است و به قابلیت احضار او اشارهای دارد. او میتواند سگهای نینجایی را احضار کند که در مبارزه به او کمک میکنند. این یکی از جزییاتی است که طرفداران آن را اشارهای بهجا و جذاب به قدرتهای کاکاشی تلقی میکنند.
8. تکنیک صاعقه بنفش
پس از چهارمین جنگ بزرگ نینجاها، کاکاشی دو چشم داشت که هیچکدام از آنها شارینگان نداشتند. بعد از این اتفاق، طرفداران کنجکاو بودند که آیا او بدون شارینگان نیز در حد و اندازهی یک هوکاگه خواهد بود یا نه. این سوال در هنگامی که کاکاشی یک تکنیک کاملا جدید طراحی کرد، به سرعت پاسخ داده شد. او این تکنیک را صاعقه بنفش نامید و با طراحی آن نه تنها نبود شارینگان را جبران کرد، بلکه دوباره به همه نشان داد که چرا یک نینجای قدرتمند و موفقی است. استفاده از این تکنیک همچنین در انیمه بوروتو و رمان Kakashi Hiden نیز دیده میشود.
7. طرفداران با Susanoo او مشکل داشتند
هنگام وقوع مبارزهی نهایی ناروتو شیپودن، کاکاشی برای لحظاتی به چشمهای اوبیتو دست پیدا میکند و قدرت شارینگان او افزایش قابل توجهی پیدا میکند. پس از آن نیز کاکاشی یک Susanoo کامل شکلگرفته آزاد میکند که توسط مبارزان سطح بالا Uchiha استفاده میشود. اگرچه سکانس مربوطه به خودی خود بسیار عالی است، بسیاری از طرفداران با توجه به این که شخصیتهای دیگر مجبور به تمرینات سختی برای اجرای این تکنیک بودند، از موفقیت سریع کاکاشی در استفاده از آن ناراضی بودند.
6. صداپیشهی هاتاکه کاکاشی، چارلی در Two And A Half Men را نیز صداگذاری کرده است
در نگاه اول شاید به نظر نرسد که چارلی شین و هاتاکه کاکاشی با هم اشتراکی داشته باشند. اما شاید برایتان جالب باشد که صداپیشهی کاکاشی یعنی Kazuhiko Inoue، در واقع صداپیشهی چارلی در دوبلهی ژاپنی Two And A Half Men نیز بوده است. Kazuhiko در تعداد دیگری از دوبلههای ژاپنی آثار معروف نیز شرکت داشته است. از آنها میتوان به جک شپرد در سریال لاست، Kaecilius در فیلم سینمایی دکتر استرنج و کاراکتر بازیشده توسط جیسون استاتهام در مجموعه Transporter اشاره کرد.
5. رمان Kakashi Hiden: Lightning in the Icy Sky
طرفدارانی که برای دانستن ادامهی داستان کاکاشی پس از پایان ناروتو شیپودن مشتاق خستند، مطمئنا خوشحال خواهند شد که رمان کوتاهی وجود دارد که اتفاقات میان آخرین اپیزود این انیمه و تبدیل کاکاشی به ششمین هوکاگه را پوشش میدهد. رمان Kakashi Hiden: Lightning in the Icy Sky توسط Akira Higashiyama نوشته شده، اما طراحیهای آن توسط مانگاکای اصلی ناروتو یعنی Masashi Kishimoto صورت گرفته است. این رمان داستان مهمی را روایت میکند و به ما نشان میدهد که چرا کاکاشی بالاخره تغییر عقیده میدهد و هوکاگه شدن را میپذیرد.
4. هاتاکه کاکاشی انتخاب اول کیشیموتو برای ساخت یک اسپینآف بود
کاکاشی در طول عرضه ناروتو همیشه از محبوبترین شخصیتها بود و در نظرسنجیها از شخصیتهایی بود که بیشترین رایها را کسب میکرد. به همین دلیل، بسیاری از طرفداران او را گزینهی مناسبی برای یک اسپینآف تلقی میکردند. در نظر کیشیموتو نیز او شخصیت بسیار باپتانسیلی بود و انتخاب اول او برای یک اسپینآف به شمار میرفت. او همچنین در مصاحبهی خود با مجلهی شونن جامپ نیز تایید کرد که اگر قرار بود داستان ناروتو را با شخصیت اصلی متفاوتی بنویسد، آن شخصیت مطمئنا کاکاشی میشد.
3. هاتاکه کاکاشی جملات خود را در اصل با عبارت De Gozaru پایان میداد
در انیمه و مانگا معمولا رایج است که شخصیتها جملات خود را با عبارت یا صدای خاصی به اتمام برسانند تا نشانگر ویژگیهای شخصیتی خاصی از آنها باشد و کاراکتر را نیز متمایز کند. کاکاشی نیز در ابتدا قرار بود همچین عبارتی داشته باشد و جملات خود را با de gozaru تمام کند. این لحن صحبت او در پیشنویسهای اولیه مانگای ناروتو نیز قابل مشاهده است. این عبارت معمولا برای نشان دادن یک الگوی رسمی و سنتی سخن گفتن به کار میرود که معمولا برای به تصویر کشیدن ساموراییهای قدیمی استفاده میشود.
2. معنی حقیقی اسم هاتاکه کاکاشی
معانی و ترجمهی اسمها معمولا میتوانند جزییات مهمی را درباره شخصیتها بیان کنند. بعضی از آنها واضح هستند و بعضی نیز به اندازهی بقیه واضح نیستند. معنی اسم کاکاشی از نوع دوم و نام او به معنی مترسک است. نام کامل او یعنی هاتاکه کاکاشی را نیز میتوان مترسک در مزرعه ترجمه کرد. کاکاشی شاید ارتباطی با مزارع نداشته باشد، اما ظاهر او با قدبلند، بدن لاغر و موهای سفید و تیغتیغیاش، مطمئنا یادآور مترسکها است. در پسزمینهی بعضی سکانسها که کاکاشی در آنها حضور دارد نیز مترسک قابل مشاهده است، که در واقع به همین موضوع اشاره دارد.
1. هاتاکه کاکاشی نسخهای از Inner Sakura ساکورا دارد
یکی از خندهدارترین جنبههای انیمه ناروتو، Inner Sakura یا ساکورای درونی است. ساکورای درونی، قسمتی از وجود ساکورا است که به راحتی عصبانی میشود و تنها تماشاکنندگان انیمه یا خوانندگان مانگا او را میبینند. اگر با بازی Clash of Ninja آشنایی داشته باشید و آن را بازی کرده باشید، میدانید که کاکاشی نیز در واقع یک کاکاشی درونی دارد. در این بازی، کاکاشی با استفاده از شارینگان یکی از قدرتهای ساکورا را کپی میکند و برای چند لحظه به طرفداران نشان میدهد که کاکاشی درونیاش چگونه میتواند باشد.
نظر شما در رابطه با این مقاله و حقایق بیانشده درباره هاتاکه کاکاشی چیست؟ آیا از موارد نامبرده در این مطلب آگاهی داشتید؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید و با آخرین مقالات انیمهای با پی اس ارنا همراه باشید.
وای کاکاشی یکی از بهترین شخصیت هاست من خیلی دوستش دارم. کلی بدبختی کشید ولی همونی که بود موند در حالی که خیلی ها مثل ساسکه و اوبیتو اون سختی ها رو بهانه کردن و آدم های بدی شدن:(
دقیقا
برو بابا ساسکه ادم خوبی بود وبهانه نیورد مثل داداشش پایدار موند😠
من اومدم توی این سایت که فهمیدم ساکورا و ساسکه روی هم کراش دارن😭با این کار قلبم برای همیشه شکست😠کارتون اصلاً قشنگ نبود😐
وای کاکاشی خیلی خوبه من خیلی دوستش دارم 😍🥰
کاشکی منم نینجا بودم و اون معلمم بود🤤😔
ببخشید میتونید رمان کاکاشی هیدن رو بزارید؟
کاکاشی اوچیها نیس اوبیتو چشمشو میده کاکاشی
خب عجیبم نیست تو همون بار اول سوسانو کامل زد هر چی باشه نینجای کپی کاریه
کاکاشی از خودش شارینگان نداشت ، توی فصل ۶ ناروتو شیپودن بود فکر کنم که نشون داد دوست کاکاشی که یه اوچیها بود یکی از چشم هاشو به کاکاشی داد چون چشم کاکاشی تو جنگ از بین رفته بود و اون دوسته هم داشت میمرد
کاکاشی معرکه هست