در پایان روز سوم رویداد Starladder Major 2019 رقابتهای جذابی شکل گرفت و میشود دربارهی آنها چندین مطلب نوشت. اما، قطعا هیچکدام آنها به اندازه دیدار دو تیم NRG و Astralis جذاب و دیدنی نبودند. در این مطلب قصد داریم تا به بررسی بازی بین این دو تیم بپردازیم. با PS Arena همراه باشید.
مطلب مرتبط: رویداد Starladder Major 2019 | نتایج سومین روز رویداد
تیم NRG در یک نگاه
باشگاه NRG باشگاهی در منطقه آمریکای شمالی و کشور آمریکا است. این باشگاه اولین تیم خود برای Esports را در رشته Counter Strike: Global Offensive در سال ۲۰۱۶ معرفی کرد. از رمان معرفی تیم تا کنون، این باشگاه میزبان استعدادهای خوبی در این رشته بوده است. از جمله این استعدادها میتوان به بازیکن Allan “AnJ” Jensen اشاره کرد که در سال ۲۰۱۷ به آکادمی تیم North دعوت شد. از دیگر بازیکنان خوشنام سابق این تیم، میتوان Damian “dap” Steele را نام برد که او هم در سال ۲۰۱۷، به ترکیب جدید تیم Cloud9 پیوست.
ترکیب فعلی این تیم میزبان:
- Vincent “Brehze” Cayonte
- Cvetelin “CeRq” Dimitrov
- Ethan “Ethan” Arnold
- Tarik “Tarik” Celik
- Peter “Stanislaw” Jarguz کاپیتان
- Chet “ImAPet” Singh مربی
است. از دستاوردهای این تیم میتوان به قهرمانی در Americas Minor Championship – Berlin 2019 و Americas Minor Championship – Katowice 2019 اشاره کرد.
تیم Astralis در یک نگاه
این تیم دانمارکی، نیازی به معرفی ندارد و هرکس که این رشتهی Esport را دنبال میکند حتما با این تیم آشنایی دارد. این تیم پر افتخار، مدتهاست به عنوان یکی از تیمهای مدعی در این رشته فعالیت دارد و تاکنون قهرمانیهای زیادی را توانسته به نام خود کسب کند. آخرین قهرمانی این تیم، برد Major قبلی یعنی Intel Extreme Masters XIII – Katowice Major 2019 بود که در فینال با تیم ENCE رو به رو شده و این تیم را ۲-۰ شکست داد.
ترکیب این تیم به شرح زیر است:
- Nicolai “dev1ce” Reedtz
- Peter “dupreeh” Rasmussen
- Andreas “Xyp9x” Højsleth
- Lukas “gla1ve” Rossander کاپیتان
- Emil “Magisk” Reif
- Danny “zonic” Sørensen مربی
دیدار دو تیم NRG VS Astralis
این دو تیم قبل از دیدار در Starladder Major یکبار در ESL Pro League Season 9 – Finals مقابل هم قرار گرفته بودند که تیم NRG در آنجا هم موفق شده بود با نتیجه ۲-۱ تیم Astralis را شکست دهد.
از آن موفع تاکنون، بین این دو تیم دیدار دیگری شکل نگرفته بود تا اینکه در روز سوم تورنومنت Starladder Major 2019، نهایتا دو تیم در یک رقابت جذاب و دیدنی به مصاف هم رفتند. در ادامه به بررسی بازی این دو تیم میپردازیم.
pick و ban
دیدار بین این دو تیم، برای برگزاری به صورت BO3 برنامهریزی شده بود. pick و ban نقشههای مسابقه، به شکل زیر صورت گرفت.
- NRG removed Inferno
- Astralis removed Mirage
- NRG picked Train
- Astralis picked Nuke
- Astralis removed Vertigo
- NRG removed Dust2
- Overpass was left over
پس از این، با مشخص شدن ۳ نقشه مسابقه، دیدار در نقشه انتخابی تیم NRG یعنی Train آغاز شد.
نقشه Train
بازی در اولین نقشه با قرار گیری تیم NRG در T-side و تیم Astralis در CT-side آغاز شد. تیم NRG با حمله به بمب سایت A توانست خیلی زود کنترل محل بمب A را در دست بگیرد. با کاشتن بمب، موقعیت به صورت ۱v3 بود که device تصمیم میگیرد خود را درگیر نکند. اما بازیکنان تیم NRG در نهایت او را پیدا کرده و از save کردن او جلوگیری میکنند.
بعد از موفقیت در راند اول، تیم NRG تا راند سوم را به راحتی گرفته و شرایط خطرناکی برایشان ایجاد نمیشود. در راند چهارم اما، تیم Astralis در نهایت توانست Full buy (بازیکنان یک تیم به طور کامل تجهیز شوند) کند. در اوایل راند، با بازی تهاجمی dupreeh، او توانست بازیکن Brehze را حذف کند و شرایط ۵ به ۴ میشود. پس از حذف شدن Brehze، تیم NRG به سمت محل بمب B حرکت میکند و با فرستادن تعدادی آیتم، راه خود را به درون سایت باز میکند. هنگام وارد شدن به سایت، بازیکنان gla1ve، Xyp9x و Ethan خیلی زود trade میشوند( در ازای کشتن یک نفر از تیم حریف، خود نیز کشته میشود). پس از این، بمب کاشته و موقعیت به ۳v3 retake تبدیل شد. در ادامه با کم شدن device اعضای تیم Astralis تصمیم به save کردن گرفته و از محل بمب دور میشوند( save کردن اصطلاحی است برای نگه داشتن سلاح و امکانات یک راند برای راند بعدی و معمولا زمانی که درگیر کردن موفقیتی در بر نخواهد داشت استفاده میشود). در نهایت با برد این راند، بازی برای تیم NRG تا دو راند بعدی راحتتر شد و این تیم توانست تا راند ۵ را به راحتی کسب کند.
پس از آن در راند ششم، تیم Astralis شانسی دیگر برای برگرداندن بازی داشت. در ابتدا اولین Kill راند را Dupreeh با بازی تهاجمی خود کسب کرد. اما در ادامه تیم NRG با حمله به محل بمب A توانستند به راحتی موقعیت را به ۴v1 تغییر دهند. در این زمان Magisk که خود را نشان نداده بود توانست ۳ kill بگیرد و نزدیک به کشتن نفر آخر هم بود که موفق نشد و این راند هم به نفع تیم NRG پایان یافت. راند بعدی یعنی راند هفتم در نهایت اولین راندی بود که تیم Astralis موفق به کسب بازی شد. این تیم پس از باخت در راند قبل، تصمیم به Force buy گرفت و خواست شانس خود را برای گرفتن راند امتحان کند که با درخشش Magisk تیم Astralis در نهایت موفق به راند گیری در بازی شد.
پس از باخت آن دور، تیم NRG با یک استراتژی زیبا به محل بمب B حمله کرده و به راحتی انتقام راند قبل را از تیم Astralis میگیرد. در جواب این راند، تیم Astralis که در نهایت توانسته بود یک راند را کسب کند، سه راند بعدی را گرفت و نتیجه بازی ۷-۴ شد. در راند دوازدهم، با درخشش stanislaw تیم NRG توانست راند را از آن خود کند. دور سیزدهم هم با بازی درخشان tarik و CeRq به نفع تیم NRG به پایان رسید. در نهایت، نیمه اول این بازی، با نتیجه ۱۰-۵ به نفع تیم NRG به پایان رسید.
با شروع نیمه دوم، اولین راند به نفع تیم Astralis به پایان رسید. با برد این راند، این تیم توانست دو راند بعدی را هم کسب کند. در راند ۱۹، تیم Astralis درحالی موفق به کاشت بمب در محل بمب B شد که بازی در شرایط ۲v2 بود. اما دو بازیکن device و Magisk موفق شدند تا راند را به نفع خود به اتمام برسانند. پس از رسیدن بازی به نتیجه ۱۰-۱۰، بار دیگر کاشت بمب در B سایت، شرایط ۴ در برابر ۳ retake ایجاد کرد. در این راند بازیکن CeRq توانست بازی خوبی از خود نشان داده و موقعیت ۱v1 بوجود بیاورد اما در نهایت توسط Magisk مهار شد. با برد این راند، این لحظه اولین نقطهای از بازی بود که تیم Astralis از تیم NRG پیشی گرفته بود. بعد از این راند، راند بعدی هم به نفع تیم Astralis به اتمام رسید. در راند ۲۳ام، تیم Astralis موفق به کاشت بمب در موقعیت ۲ در برابر ۲ شد که بازیکن stanislaw توانست با بازی زیبای خود نتیجه را به نفع تیم NRG به پایان برساند. پس از این راند ولی کار برای تیم NRG دشوار شد. به طوری که تیم Astralis موفق شد تا امتیاز خود را به match point برساند( match point اصطلاحا به راند یکی مانده به آخر در هر بازی گفته میشود).
در راند ۲۷ تیم NRG باید برای باقی ماندن در این مسابقه، میجنگید تا بازی را به وقت اضافه بکشاند. در این راند، بازی زیبای CeRq و کار تیمی خوب اعضای تیم، توانست باعث برد راند و کسب نتیجه ۱۵-۱۲ شود. راند سیزدهم هم مانند راند قبل در نتیجه کار تیمی خوب اعضای NRG به نفع این تیم به پایان رسید. در نهایت با نمایش یک بازی زیبا و هماهنگ این تیم توانست بازی را به وقت اضافه اول بکشد.
در وقت اضافه اول، بازیکن Magisk توانست در کسب اولین راند توسط تیمش نقش موثری بازی کند. راند دوم OT اول هم توسط بازی زیبای stanislaw به نفع تیم NRG به پایان رسید. در راند سوم هم stanislaw با یک جاگیری مناسب و زیبا توانست بازی را به نفع تیم خود تغییر داده و نتیجه به نفع تیم NRG بشود. با آغاز نیمه دوم OT اول، بازی با بازیخوانی زیبای Magisk و جا به جا شدن به موقع او و بازی قشنگ Xyp9x راند چهارم به نفع تیم Astralis خاتمه یافت. راند بعدی هم با بازی تیمی قشنگ Astralis به نفع این تیم پایان یافت. اینجا بود که تیم NRG باید برای OT دوم میجنگید. بازی زیبای CeRq و Ace clutch او تیم NRG را نجات داد.
این نتایج پایاپای، بازی را تا وقت اضافه پنجم! کشاندند و در هر راند شاهد درخشش یکی از بازیکنان و نقش پررنگ آنها در برد تیمشان بودیم. همچنین این بازی، تا الان، طولانیترین بازی در تورنومنت Starladder Major Berlin بوده است. در ادامه میتوانید صحنههای برجسته این بازی را مشاهده کنید.
نقشه Nuke
کمتر تیمی پیدا شده که بتواند تیم Astralis و هماهنگی بین اعضای آن را در این نقشه به چالش بکشد. اما تیم NRG انگار که از جهانی دیگر آمده باشد، به راحتی توانست در این نقشه هماهنگی و برنامههای تیم Astralis را به هم بریزد. این تیم به راحتی توانست تیم Astralis را در نقشه خودش با نتیجه ۱۶-۴ ببرد! بازی فوقالعادهی stanislaw هم هرچند در برد این تیم بیتاثیر نبود و در راندهای زیادی نتیجه را به نفع تیم خود تغیر داد. در ادامه خلاصه بازی بین این دو تیم در نقشه Nuke را میتوانید مشاهده کنید.
درنهایت این بازی با نتیجه ۲-۰ به نفع تیم NRG پایان یافت. این تیم توانست برخلاف پیشبینیها خود را نشان داده و خود را به عنوان یک تیم مدعی و سرسخت اثبات کند. نظر شما درباره این مسابقه بین دو تیم Astralis و NRG چیست؟