پی اس ارنا
  • بازی
    • اخبار بازی
    • اخبار فناوری
    • مقاله بازی
    • نقد بازی
    • راهنمای بازی
    • لیست بازی
    • معرفی بازی
    • تاریخچه
    • مصاحبه
  • سینما
    • اخبار سینما و تلویزیون
    • لیست فیلم
    • خواندنی‌های سینما
    • نقد فیلم
  • تلویزیون
    • مقالات سریال
    • نقد سریال
    • معرفی سریال
    • لیست سریال
  • انیمه و انیمیشن
    • خواندنی‌های انیمیشن
    • معرفی انیمه و انیمیشن
    • لیست انیمه و انیمیشن
    • نقد انیمه و انیمیشن
    • اخبار انیمیشن
  • ادبیات
    • اخبار کتاب
    • پیشنهاد کتاب
    • خواندنی ‌های کتاب
    • لیست کتاب
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • بازی
    • اخبار بازی
    • اخبار فناوری
    • مقاله بازی
    • نقد بازی
    • راهنمای بازی
    • لیست بازی
    • معرفی بازی
    • تاریخچه
    • مصاحبه
  • سینما
    • اخبار سینما و تلویزیون
    • لیست فیلم
    • خواندنی‌های سینما
    • نقد فیلم
  • تلویزیون
    • مقالات سریال
    • نقد سریال
    • معرفی سریال
    • لیست سریال
  • انیمه و انیمیشن
    • خواندنی‌های انیمیشن
    • معرفی انیمه و انیمیشن
    • لیست انیمه و انیمیشن
    • نقد انیمه و انیمیشن
    • اخبار انیمیشن
  • ادبیات
    • اخبار کتاب
    • پیشنهاد کتاب
    • خواندنی ‌های کتاب
    • لیست کتاب
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
پی اس ارنا
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

خانه » آموزش بازی Sifu برای تازه‌واردان | ۸ نکته مهم برای لت و پار کردن دشمنان

آموزش بازی Sifu برای تازه‌واردان | ۸ نکته مهم برای لت و پار کردن دشمنان

چگونه از پس این بازی اکشن و خشن بربیاییم

کاوه آرانیان توسط کاوه آرانیان
۳۰ بهمن ۱۴۰۰
در بازی, راهنمای بازی
0 0
0
اموزش بازی سیفو

بازی Sifu ممکن است در ابتدا بازی بی‌رحم و سختی به‌نظر برسد ولی در واقع منحنی یادگیری آن با وجود شیب بالای آن منصفانه و جذاب است. قطعا مطمئنیم که هر کسی این بازی را تجربه می‌کند بعد از رسیدن به باس دوم بازی یا حول و حوش آن به مشکل برمی‌خورد و بازی برایش بسیار سخت‌تر خواهد شد.

آموزش بازی Sifu برای تازه‌واردان

در این مطلب آموزش بازی Sifu ما مجموعه‌ای از اطلاعات و نکته‌هایی را برای شما فراهم کرده‌ایم تا کمتر در تمام کردن این بازی سختی بکشید! با پی اس ارنا همراه باشید.

جاخالی، جاخالی و جاخالی

بهتر است آموزش بازی آموزش بازی Sifu را با مهمترین نکته بازی شروع کنیم: شما می‌توانید تقریبا از تمام حرکات و ضربات دشمنان جان سالم به در ببرید، در صورتی که به بازی گوش کنید، دکمه دفاع را نگه دارید و بعد دکمه بالا یا پایین را فشار دهید. این مکانیزم Avoid یا جاخالی دادن یکی از مهمترین بخش‌های گیم پلی بازی است و با استاد شدن در آن نصف راه را رفته‌اید. با این کار می‌توانید از ضربات جان سالم به در ببرید و در عین حال فاصله خوبی با دشمنان حفظ کنید تا بتوانید ضدحمله خوبی داشته باشید.

برای دشمنان عادی این کار باعث می‌شود بتوانید به راحتی کمبو و ترکیب حرکات آنها را متوقف کنید و برای باس‌های بازی جاخالی دادن یک باید است. علاوه بر این جاخالی دادن، آسانتر از Block کردن یا زدن دکمه R2 برای رفتن به کنار است. هرچند این دو مکانیزم هم استفاده‌های خاص خود را دارند و مفید هستند، اما جاخالی دادن همیشه آسانترین گزینه است.

هرچند برای جاخالی دادن یا طفره رفتن از ضربات دشمن باید دکمه را در زمان درست فشار بدهید، این پنجره زمانی بسیار بخشنده‌تر از دفاع یا رفتن به کنار با R2 است. تنها مشکلی که این روش دارد این است که شما باید به هر دو نوع ضربات دشمنان واکنش نشان بدهید. همانطور که بازی در ابتدا به شما نمایش می‌دهد، در بازی Sifu دو نوع ضربه به نام High و Low (بالا و پایین) وجود دارند؛ ضربات بالا قسمت بالاتنه شما و ضربات پایین قسمت پایین تنه شما را هدف می‌گیرند.

اکثر ضربات در بازی بالاتنه هستند ولی با کمی پیشرفت در بازی ضربات پایین هم بسیار متداول می‌شوند و آنها را زیاد می‌بینید. در نهایت بهترین آموزش ما برای بازی Sifu در این قسمت این است که با تمرکز بالا باید بتوانید تعادل خوبی بین جاخالی دادن و روش‌های دفاع دیگر پیدا کنید. اگر نمی‌دانید که یک دشمن قرار است ضربه بالا یا پایین بزند، بهتر است اول در برابر آن دفاع کنید و بعد سعی کنید کُمبو او را متوقف کنید. در نهایت یک دلیل دیگر برای استفاده از این مکانیزم این است که با جاخالی دادن نوار Structure شما خالی‌تر می‌شود که به شما آزادی بیشتری می‌دهد.

آموزش بازی Sifu باس آخر بازی

باس فایت‌های بازی Sifu قدرت شما را محک می‌زنند

هیچ باسی در بازی Sifu وجود ندارد که قابل شکست دادن نباشد. هیچ باسی در بازی سیفو وجود ندارد که بتوانید بار اول آن را شکست دهید! متاسفانه باس‌فایت‌های بازی به طوری طراحی شده اند که باید با آزمایش و خطا آنها را رد کنید. بهترین نکته‌ای که می‌توانیم به شما در این راهنمای بازی سیفو بگوییم این است که آرامش خود را حفظ کنید و نگذارید که این مراحل شما را ناامید کنند.

  بازی سولزلایک چیست؟

برای شکست دادن برخی باس‌ها باید ضربات و کمبوهای آن را حفظ کنید و چه خوشتان بیاید یا نه این بخشی از بازی است. همانند همه دشمنان بازی، تا زمانی که ندانید این دشمنان چه ضربه‌ای قرار است بزنند، ترسناک خواهند بود. ولی بعد از شناختن آنها بازی برای شما ساده‌تر می‌شود.

از سن بالای خود بهترین استفاده را ببرید

وقتی در بازی Sifu می‌میرید، تعداد دفعاتی که مُردید به سن شما اضافه می‌شود که یکی از ویژگی‌های جذاب و ترسناک بازی است. بعد از رسیدن به دهه‌های مختلف (دهه 30، 40، 50 و… سالگی)، میزان جان شما کم می‌شود ولی قدرت ضربات شما بسیار بالا می‌رود. طبیعتا هدف بازی این است که همانند بازی‌های آرکید قدیمی با بهترین امتیاز بازی را تمام کنید، ولی اگر دیدید که زیاد می‌میرید، نگران نباشید! به جای نگرانی سعی کنید از این ویژگی بهترین استفاده را ببرید.

وقتی پیر می‌شوید سعی می‌کنید تا بیشتر دفاعی بازی کنید؛ زیرا جان کمتری خواهید داشت و به همین دلیل باید زیاد ضربه نخورید. ولی در عین حال اگر ضربه نخورید و جاخالی بدهید می‌توانید ضربات سنگین‌تری وارد کنید. همانطور که ضرب المثل قدیمی می‌گوید پیرمردها ریش‌های خود را در آسیاب سفید نکرده‌اند! دفاعی شدن و محافظه کار شدن شما در سنین بالا باعث می‌شود که بتوانید خوب دفاع کنید و در زمان کوتاهی ضربات مهلکی به دشمنان وارد کنید. با این کار دیگر لازم نیست صبر کنید تا دشمن شما اشتباه کند، فقط منتظر یک فرصت خوب باشید و دشمن را از پا دربیاورید.

پای دشمنان را درو کنید

یکی از فَن‌های بسیار کاربردی که می‌خواهیم در این آموزش بازی Sifu به شما معرفی کنیم فن Leg Sweep یا همان درو کردن پای دشمنان است. استفاده از این فن در زمان‌هایی که یک یا دو دشمن روبرو شما هستند بسیار خوب است و باعث می‌شود دشمنان شما به زمین بیفتند و مدتی طول بکشد تا بلند شوند. اما اگر در برابر چند دشمن قرار گرفتید بهتر است در پایان کُمبو و ضربات خود این حرکت را بزنید.

این کار باعث می‌شود تا کمی فرصت برای فکر کردن و سنجیدن موقعیت نیز پیدا کنید و وقتی دشمن به زمین می‌افتد می‌توانید با فشار دادن دکمه دایره کنار آنها وارد فاز انیمیشن مشت زدن به آنها شوید که در حین آن دشمنان نمی‌توانند کاری با شما داشته باشند. ضمنا بخشی از نوار Structure شما کم می‌شود. در مقابل دشمنان قوی یا باس‌ها مراقب باشید زیرا با یک حرکت اشتباه ممکن است بمیرید و یا ضربه بدی بخورید. فقط وقتی این حرکت را روی باس یا دشمنان قوی بزنید که مطمئن هستید به سرانجام می‌رسد.

از سلاح‌های بازی Sifu استفاده کنید

تنها اسلحه شما در بازی سیفو بدن شما نیست و گاهی می‌توانید از ابزارها یا وسایلی که روی زمین یا در محیط بازی هستند استفاده کنید. دشمنان شما به شما رحم نمی‌کنند و از هر وسیله‌ای برای کشتن شما استفاده می‌کنند پس بهتر است که شما هم همین کار را بکنید. همیشه اسلحه‌های روی زمین را بردارید تا دشمنان خود را به روی زمین بیندازید.

سلاح‌های بازی هر کدام قدرت و ویژگی‌های خاص خود را (بر اساس نوع) دارند ولی همه آنها از مشت‌های شما قوی‌تر هستند. در ضمن وقتی با آنها ضربه دشمن را بلوکه می‌کنید نوار Structure شما آرامتر پُر می‌شود. البته این سلاح‌ها هم بعد از تعداد خاصی ضربه یا بلاک می‌شکنند. ضمنا برخی دشمنان قوی می‌توانند با ضربه زدن این اسلحه را از دست شما بیندازند، بنابراین بهتر است در مقابل باس‌ها و دشمنان قوی از اسلحه استفاده نکنید.

  نقد بازی Sifu | خشم اژدهایی که پیر شد

حرکت‌های دائم را خریداری کنید

درخت قابلیت‌ها یا همان Skill Tree بازی سیفو بسیار جالب طراحی شده است؛ وقتی شما بمیرید تمام پیشرفت خود را از دست می‌دهید مگر اینکه ضربه‌های Permanent یا دائم را خریداری کرده باشید. اگر ضربه‌ای را چند بار بخرید تبدیل به دائم می‌شود و با هر بار مُردن هم آن را خواهید داشت. ما در این آموزش بازی Sifu به شما پیشنهاد می‌کنیم تا هرچه زودتر ضربات مورد علاقه خود را دائم کنید.

هرچند باید XP زیادی استفاده کنید تا بتوانید این ضربات را دائمی کنید، به نظر ما این کار عقلانی است. مخصوصا در ابتدای بازی که شما تازه‌کار هستید و دسترسی به ضرباتی چون Environmental Mastery (که با آن می‌توانید اشیا را به سمت دشمنان پرتاب کنید) بسیار مفید و کاربردی خواهد بود.

در ضمن باید بگوییم که پیشرفت شما در راستای دائمی کردن یک حرکت یا قابلیت در بازی ذخیره می‌شود؛ به این معنی که اگر برای دائمی کردن یک ضربه باید 5 بار آن را بخرید و شما 3 بار آن را بخرید و خدایی نکرده بمیرید، فقط کافیست تا دو بار دیگر آن را بخرید تا دائمی شود.

از ضربات تمرکزی بهترین استفاده را ببرید

نوار Focus را هیچوقت نادید نگیرید زیرا با استفاده از این حرکات می‌توانید ضربات بسیار سنگینی به دشمنان وارد کنید. در ابتدای بازی شما فقط به یک حرکت که Eye Jab نام دارد دسترسی دارید و با پیشرفت در بازی می‌توانید ضربات جدید را باز کنید. این ضربات همچنین برای کنترل کردن دشمنان در محیط‌های کوچک بسیار مناسب است.

نوار تمرکز شما به سرعت پر می‌شود و شما به راحتی می‌توانید در هر نبرد یک یا چند بار از آنها استفاده کنید. البته اگر بدانید که نقشه شما چیست و قرار است چه بکنید. استفاده از مکانیزم جاخالی، Block و به کنار رفتن باعث می‌شود نوار شما سریع‌تر پُر شود. بنابراین بهتر است که از آنها زیاد استفاده کنید. البته ما نمی‌گوییم که همیشه از آنها استفاده کنید ولی اگر زمانی احساس کردید که دچار مشکل شده‌اید، از استفاده از آن نترسید!

بعد از مدتی می‌فهمید که اکثر ضربات قوی و مهلک احتیاج به حداقل دو یا چند نوار تمرکز دارند و به همین دلیل بهتر است این حرکات بسیار قوی را برای باس فایت‌ها نگه دارید. متاسفانه شما فقط با سر زدن به معبدهای اژدهای یشمی که در مراحل بازی وجود دارند می‌توانید نوار تمرکز خود را افزایش بدهید و این افزایش دائم نیست. بنابراین باید تصمیم بگیرید که آیا این حرکات با توجه به سبک بازی شما ارزش خرید دارند یا نه.

تمرکز کنید و L2 را نگه دارید

با نگاه داشتن دکمه L2 زمان بازی بسیار آرام می‌شود و شما می‌توانید به معنای واقعی کلمه تمرکز داشته باشید تا حرکات، دشمنان و محیط مراحل را قبل از اینکه دشمنان به شما نزدیک شوند بررسی کنید. بعضی‌ها می‌گویند که این کار تقلب کردن است که در پاسخ به آنها می‌گوییم که بازی بسیار سخت است!

در این مطلب آموزش بازی Sifu ما ۸ نکته حیاتی برای زنده ماندن در بازی را به شما آموختیم. آیا شما نکته دیگری به ذهنتان می‌رسد؟ آن را با ما در قسمت کامنت‌ها به‌اشتراک بگذارید.

  فهرست Trophy بازی Sifu منتشر شد
برچسب ها: Sifu
ShareTweetShare
نوشته قبلی

نقد و بررسی فصل 2 انیمه شیطان کش | آرک Entertainment District

نوشته‌ی بعدی

کلاس های جدید بازی Elden Ring معرفی شدند

کاوه آرانیان

کاوه آرانیان

Although I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil: for thou art with me.

مرتبط نوشته ها

بازی «Realm of Fame» معرفی شد؛ تجربه‌ای نو از کشتی سنتی در دنیایی فانتزی
اخبار بازی

بازی «Realm of Fame» معرفی شد؛ تجربه‌ای نو از کشتی سنتی در دنیایی فانتزی

۱۶ مرداد ۱۴۰۴
مشکل اتصال بازی EA Sports FC 25 حل شد
اخبار بازی

مشکل اتصال بازی EA Sports FC 25 حل شد

۲۲ تیر ۱۴۰۴
نقد بازی Doom the dark ages
بازی

نقد بازی Doom: The Dark Ages – سلاخی شیاطین در قرون وسطی

هشت میلیون و ۹۴۹ هزار کاربر فعال بازی‌های حاضر در پویش «#همه‌_بازی»، مخاطب پیام‌های  آن شده‌اند
اخبار بازی

هشت میلیون و ۹۴۹ هزار کاربر فعال بازی‌های حاضر در پویش «#همه‌_بازی»، مخاطب پیام‌های  آن شده‌اند

۷ تیر ۱۴۰۴
انتصاب سرپرست معاونت کسب‌وکار بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای
اخبار بازی

انتصاب سرپرست معاونت کسب‌وکار بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای

۳ خرداد ۱۴۰۴
نشست تخصصی بررسی اولویت‌های پژوهشی و تألیف کتاب در حوزه بازی‌های رایانه‌ای
اخبار بازی

نشست تخصصی بررسی اولویت‌های پژوهشی و تألیف کتاب در حوزه بازی‌های رایانه‌ای

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربحث‌ترین‌های هفته

چرا باید انیمه مدفن کرم های شب تاب را ببینیم؟

چرا باید انیمه مدفن کرم های شب تاب را ببینیم؟

۱۲ دی ۱۳۹۹

درباره ما

پی‌اس‌ارنا یکی از رسانه‌های محبوب و تاثیرگذار فارسی زبان سرگرمی‌های قصه‌محور است که در حوزه‌های بازی‌های ویدیویی، انیمه و انیمیشن، سینما، تلویزیون و ادبیات به صورت جدی فعالیت می‌کند.
رسانه پی‌اس‌ارنا به عنوان تنها رسانه کاملا مستقل حوزه سرگرمی کشور، کار خود را از سال 1396 شروع کرد و در تلاش است تا به جمع تاثیرگذارترین رسانه‌های فارسی زبان دنیا بپیوندد.

  • درباره ما
  • تبلیغات
  • تماس با ما

کلیه حقوق برای پی‌اس ارنا محفوظ است.

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • بازی
    • اخبار بازی
    • اخبار فناوری
    • مقاله بازی
    • نقد بازی
    • راهنمای بازی
    • لیست بازی
    • معرفی بازی
    • تاریخچه
    • مصاحبه
  • سینما
    • اخبار سینما و تلویزیون
    • لیست فیلم
    • خواندنی‌های سینما
    • نقد فیلم
  • تلویزیون
    • مقالات سریال
    • نقد سریال
    • معرفی سریال
    • لیست سریال
  • انیمه و انیمیشن
    • خواندنی‌های انیمیشن
    • معرفی انیمه و انیمیشن
    • لیست انیمه و انیمیشن
    • نقد انیمه و انیمیشن
    • اخبار انیمیشن
  • ادبیات
    • اخبار کتاب
    • پیشنهاد کتاب
    • خواندنی ‌های کتاب
    • لیست کتاب

کلیه حقوق برای پی‌اس ارنا محفوظ است.

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

فرم های زیر را برای ثبت نام پر کنید

تمام فیلدها مورد نیاز است. ورود به سیستم

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم