قطعاً کمپانی Valve یکی از عجیب ترین شرکتهای بازی سازی است، چرا که بعد از ساخت فصل دوم بازی Half Life 2 ، همه منتظر فصل سوم بودند و هنوز هم خبری از این بازی نیست. چند هفته پیش بود که شایعاتی از ساخت یک عنوان جدید توسط کمپانی Valve پخش شد. همه فکر میکردند که بازی در حال ساخت، فصل سوم Half Life 2 باشد، اما بازی جدید یک عنوان در سبک کارتی با نام Artifact بود.
همه ما میدانیم که کمپانی Valve بسیار کم کار شده و تمرکزش را بر روی سرویس Steam قرار داده، اما به نظر میرسد که دیگر اینطور نخواهد بود. کمپانی رسماً اعلام کرد که :
با رشد کردن سرویس استیم ما دیگر نیازی نمیبینیم تا تمام تمرکزمان را بر روی این سرویس قرار دهیم چرا که استیم به نهایت موفقیتش رسیده، حالا قصد داریم تا بر روی ساخت بازی تمرکز کنیم.
برنامه نویس بازی Artifact آقای Brandon Reinhart در مصاحبه با IGN گفت:
قطعاً ما بیشترین تمرکزمان بر روی استیم بوده و زمانی که با تمرکز کمتر بر روی بازیها، بازی میسازیم طبیعطاً کمتر هم مخاطب جذب میکنیم، ما افراد زیادی را با توانایی های بالا بر روی ساخت بازیهایمان قرار دادیم، زمان زیادی را برای ساخت بازیها صرف کردیم اما نتوانستیم آن مقداری که میخواهیم مخاطب جذب کنیم و به گونهای در این سالها نتوانستیم بازی بزرگی بسازیم که سر و صدا کند.
اما حالا ما در نقطهای هستیم که میتوانیم خیلی بیشتر بر روی بازیها تمرکز کنیم و بازیهایی با کیفیت بسیار بالا بسازیم و به همه نشان دهیم که با تمرکز زیاد بر روی بازیها، سخت کار خواهیم کرد.
این کمپانی تاریخچه بسیار موفقی دارد و امیدواریم که با تمرکز بیشتر بر روی بازیسازی بازهم بتوانند بازیهای بزرگ و خوبی بسازند.
بازی Artifact، آخرین عنوان کمپانی Valve در تاریخ ۲۸ نوامبر برای خرید فعال خواهد شد.


