جنگ پدیده بیرحمیست و با انسانهایی که آن را تجربه میکنند اصلا مهربان نیست، گذشت ندارد و با بیرحمی تمام، با روحیات و شخصیت آنها بازی میکند. مخصوصا اگر هدفی که آن سرباز برای آن تن به این پدیده داده است آن چیزی که فکر میکرد نباشد. این که زنده زنده سوختن رفیق چندین و چند سالهات را جلوی چشمان خود ببینی و آن لحظه را تجربه کنی دیگر از ذهنت بیرون نمیرود و تو دیگر آن آدم قدیمی نمیشوی. فیلم The Messenger یا پیام رسان، اثری متفاوت در عرصه جنگ است. این فیلم با این که کمتر به خود پدیده جنگ میپردازد اثرات آن را به خوبی در جریان اتفاقاتی که درون آن رخ میدهد جا داده است. با معرفی فیلم The Messenger با سایت ایستگاه بازی همراه شوید.
فیلم The Messenger درباره یک قهرمان جنگ است که در جنگ عراق مجروح شده است و وقتی که به کشورش باز میگردد با ماموریتی بسیار متفاوت رو برو میشود. Will Montgomery (Ben Foster) که شاهد مرگ انسانهای بیشماری بوده است، اکنون باید خبر مرگ سربازان وطنش را به خانوادههایشان برساند. اما او در این راه تنها نیست، کاپیتان Tony Stone (Woody Harrelson) قرار است که راه و رسم این کار را به او بیاموزد و این دو با هم به سراغ خانوادههای داغ دیده میروند.
هر کدام از خبرهایی که این دو حامل آن هستند یک ماجرای جدا است و نحوهای که این فیلم پیامدهای منفی جنگ و آثارش را در بطن هر کدام از این ماجراها قرار داده است آن را از دیگر آثار جنگی متمایز میکند. به قول معروف یک عکس به اندازه هزاران حرف میارزد و این فیلم مهر تاییدی بر این ضرب المثل معروف است زیرا بدون این که حرفی در مورد آثار مخرب جنگ بزند، آن را بدون شلیک حتی یک گلوله نشان میدهد و در این کار موفق میشود. فیلم The Messenger بیشتر از این که سعی در توجیه کردن حمله آمریکا به عراق داشته باشد و از جنگ دفاع کند، در مورد انسانیت حرف میزند و در کل یک فیلم ضد جنگ محسوب میشود. بازی فوق العاده بن فاستر به همراه بازیگرانی که نقش خانوادههای داغ دیده را بازی میکنند در رساندن این تصویر کمک بسزایی میکنند. ستاره دیگر این فیلم Woody Harrelson است که برای این نقش نامزد جایزه نقش مکمل اسکار شد در کل چه به فیلمهای ضد جنگ علاقه دارید یا اصلا دلیلی برای دیدن یک فیلم در مورد یک جنگ که براینان مهم نیست ندارید، این فیلم را از دست ندهید، زیرا فیلم The Messenger قبل از این که به جنگ به عنوان یک پدیده سیاسی نگاه کند، به آن به عنوان یک فاجعه انسانی مینگرد.