ششمین نسخه از سری بازیهای Halo با نام Halo Infinite رسما منتشر شد؛ این در حالی بود که مایکروسافت این عرضه را به صورت ناگهانی انجام داد. بعد از منتشر شدن نسخه آزمایشی بخش چندنفره بازی و هم اکنون خود بازی به صورت کامل، فرصت زیادی داشتیم تا تنظیمات مختلف گرافیکی این بازی را روی PC امتحان کنیم و بهترین تنظیمات گرافیکی بازی Halo Infinite را به شما پیشنهاد دهیم.
هرچند عنوان The Halo: Master Chief Collection قبلا روی PC منتشر شده است، بازی Halo Infinite اولین نسخه از این فرنچایز محبوب است که همزمان با کنسول روی PC منتشر میشود. تنظیمات گرافیکی زیادی در این بازی وجود دارد که باید به درستی انتخاب شوند تا بهترین تجربه از نظر نرخ فریم و گرافیک را داشته باشید.
- مطلب مرتبط: نقد بازی Halo Infinite
بهترین تنظیمات گرافیکی بازی Halo Infinite برای کامپیوتر متوسط
این بازی همانند اکثر بازیهای معروف و مشهور PC تنظیمات گرافیکی بالایی (19 مورد) دارد که البته ما در این مقاله از صحبت کردن در مورد سه تنظیمات Dynamic Resolution، Sensory Effect و تنظیمات Tiny UI صرفنظر میکنیم. در زیر بهترین تنظیمات گرافیکی بازی برای یک کامپیوتر با کارت گرافیگ و CPU متوسط را میبینید که بر خلاف عنوان Forza Horizon باید به دقت انتخاب شوند تا بهترین تجربه را به شما بدهند:
- Anti-aliasing: High
- Texture filtering: High
- Ambient occlusion: Medium
- Texture quality: Medium
- Geometry detail: Medium
- Reflections: Low
- Depth of field: High
- Shadow quality: Low
- Lighting quality: High
- Volumetric fog: Medium
- Cloud quality: High
- Dynamic wind: Medium
- Ground cover quality: High
- Effects quality: Medium
- Decal quality: High
- Animation quality: Auto
- Terrain quality: Medium
- Simulation quality: High
- Flocking: Off
- Sensory effects: Default
مهمترین تنظیمات 10 مورد اول هستند که تاثیر زیادی روی نرخ فریم میگذارند. سنگینترین تنظیمات بازی مربوط به گزینه Reflections میشود که با کم کردن درجه آن میتوانید 11 درصد نرخ فریم بالاتر داشته باشید و این مسئله تاثیر زیادی روی گرافیک بازی نمیگذارد. البته اگر آن را کاملا غیرفعال کنید متوجه تفاوت آن خواهید شد. ضمنا ما تفاوتی بین Low و Off در خصوص نرخ فریم ندیدیم.
همچنین گزینه Shadow quality حدود 7 درصد و Volumetric Fog حدود 4 درصد نرخ فریم شما را افزایش میدهد. در مجموع Texture Resolution، Reflections، Shadows و Volumetric Fog مهمترین تنظیمات گرافیکی این بازی هستند.
با توجه به CPUای که دارید، تنظیمات دیگری نیز هستند که قابل توجه هستند. مثلا Simulation Quality و Animation Quality به CPU شما مربوط هستند. در خصوص Simulation Quality ما پیشنهاد میکنیم اگر یک پردازنده شش یا هشت هستهای دارید آن را روی Medium قرار بدهید. اگر پردازنده بسیار خوبی دارید نگران این مورد نباشید. در خصوص Animation Quality پیشنهاد میشود تا روی Auto قرار بگیرد تا بسته به قدرت پردازشگر شما بهترین تنظیمات انتخاب شود.
هرچند گفتیم که 10 تنظیمات اول مهمترینها هستند، باید گفت که اغلب تنظیمات بازی Halo Infinite بستگی به نقشههای مختلف بازی دارند. مثلا در برخی نقشههای بازی ممکن است یک سری از تنظیمات گرافیک بهتری داشته باشد و یا برعکس. در مجموع ما تنظیمات Flocking را غیرفعال کردیم زیرا نگاه کردن به یک دسته کبوتر یا پرنده تاثیری روی گیم پلی بازی نمیگذارد. ضمنا Dynamic Wind را روی Medium و Cloud Quality رو روی High گذاشتیم زیرا در نقشه کوچکی که در آن بازی تست شد (Streets) این تنظیمات اهمیت چندانی نداشتند. اما در نقشههای بزرگ مثل Deadlock باید تنظیمات را به درستی انتخاب کنید.
در پایین لیست نگاهی به Sensory Effects میاندازیم که شامل سه نوار Motion Blur، Screen White-Out و چند افکت دیگر برای رابط کاربری بازی است. بعد از تغییر دادن این تنظیمات تغییری در نرخ فریم ندیدیم بنابراین به دنبال FPS بهتر از طریق کم یا زیاد کردن آنها نباشید.
حال اگر شما اگر از کارت گرافیک قویتری همانند 2060 سوپر یا RX 5700 دارید میتوانید از تنظیمات زیر استفاده کنید، همچنین در این تصویر معادل کیفیتی که روی کنسول سری ایکس خواهید گرفت را مشاهده میکنید:
سیستم موردنیاز بازی Halo Infinite
بازی Halo Infinite برای اجرا شدن روی سیستمهای مختلفی (از Xbox One گرفته تا سیستمهای PC روز بازار) بهینه سازی شده است ولی شما این مسئله را از جدول رسمی سیستم مورد نیاز بازی نمیبینید. طبق این جدول شما به یک پردازنده جدید AMD Ryzen یا یک پردازنده Quad-Core Intel و البته یک کارت گرافیک جدید و خوب نیاز دارید.
در زیر میتوانید سیستم موردنیاز و سیستم پیشنهادی بازی Halo Infinite را ببینید:
حداقل سیستم مورد نیاز | سیستم مورد نیاز پیشنهادی |
|
CPU | AMD Ryzen 5 1600 or Intel i5-4440 | AMD Ryzen 7 3700X or Intel i7-9700K |
GPU | AMD RX 570 or Nvidia GTX 1050 Ti | Radeon RX 5700 XT or Nvidia RTX 2070 |
Memory | 8GB | 16GB |
OS | Windows 10 RS5 x64 | Windows 10 19H2 x64 |
DirectX | DirectX 12 | DirectX 12 |
Storage | 50GB | 50GB |
این بازی سیستم قدرتمندی در بخش پیشنهادی دارد و شما برای اجرا کردن آن به نحو احسن نیاز به سخت افزار قدرتمندی دارید. طبق آزمایشات ما، این بازی همانند عناوینی چون Back 4 Blood قابل انعطاف نیست. البته چند نکته قابل توجه در خصوص سیستم پیشنهادی بازی وجود دارد. اولین مورد حافظ مورد نیاز است. اولین مسئله 50 گیگابایت حافظه موردنیاز است که در حال حاضر فقط 19 گیگ برای نصب بازی مورد نیاز است. ضمنا بستههای High Texture بازی نیز 8 گیگابایت حجم دارند. بنابراین بقیه این 50 گیگابایت برای بخش داستانی بازی مورد نیاز است.
بسته High Texture بازی به صورت پیش فرض نصب و اجرا میشود ولی شما چه در نرم افزار Steam و چه در Xbox میتوانید آن را غیرفعال کنید. گزارشهای بازیکنان نشان میدهد که فعال کردن این بسته نرخ فریم شما را کاهش میدهد ولی ما هنوز نمیتوانیم این مسئله را تایید کنیم. بهرحال در نظر داشته باشید که فعال کردن آن اختیاری است.
نتیجه آزمایشات گرافیکی بازی
همانند اغلب مقالههای گرافیکی بازیها، ما بازی Halo Infinite را با سه کارت گرافیک اجرا کردیم؛ اولین کارت RTX 3070 برای رزولوشن 4K، دومین کارت RTX 2060 Super برای رزولوشن 1440p و سومین کارت RX 580 برای 1080p بود. دو کارت آخر شبیه به سیستم پیشنهادی بازی بودند و ما به همین دلیل آنها را انتخاب کردیم تا ببینیم آیا تجربه خوبی خواهد داشت یا نه.
لازم به ذکر است که ما با یک سیستم که پردازنده Ryzen 9 5950X و 32 گیگابایت RAM داشت این بازی را امتحان کردیم. همانطور که قبلا گفتیم CPU نقش مهمی در بازی Halo Infinite بازی میکند ولی ما سعی داشتیم تا نقش آن را کمرنگ کنیم تا فقط کارت گرافیک را محک بزنیم.
ابتدا از RX 580 شروع میکنیم که از کارت گرافیک پیشنهادی مایکروسافت که RX 570 است قویتر است. ما با این کارت حتی در حالت متوسط نتوانستیم نرخ فریم ثابت 60 بگیریم. در رزولوشن 1080p، این کارت فقط 40 فریم در ثانیه به ما داد که با استفاده از Dynamic Resolution آن را به 45 افزایش دادیم.
به جز این در دو کارت دیگر رقمهای خوبی دیدیم: کارت RTX 2060 Super توانست با وجود بالابودن تمام تنظیمات تا آخر 60 فریم را رد کند و با تنظیمات پیشنهادی ما (که در بالا به آن اشاره شد) 18 درصد افزایش نرخ فریم را شاهد بودیم. در رزولشن 4K، کارت گرافیک RTX 3070 نتوانست در بالاترین تنظیمات نرخ فریم بالاتر از 60 بدهد اما با استفاده از تنظیمات پیشنهادی ما توانستیم با آن 72 فریم در ثانیه بگیریم.
برای انجام همه این آزمایشها ما گزینه Upscaling را غیرفعال کردیم. بازی Halo Infinite به شما اجازه میدهد تا حداقل و حداکثر نرخ فریم را تعیین کنید و به شما پیشنهاد میکنیم تا از این ویژگی بهره ببرید. با استفاد از کارت RTX 3070 در رزولوشن 4K Ultra توانستیم 72 فریم بگیریم و این در حالی بود که حداقل فریم 60 تعیین شده بود.
ویژگی Upscaling به خوبی کار میکند و به راحتی میتواند به شما 10 الی 15 فریم بیشتر بدهد. مثلا با تنظیم کردن فریم حداقل 60 با کارت RX 580 در رزولوشن 1080p Ultra توانستیم 31 FPS بگیریم ولی با استفاده از Upscaling این عدد به 41 رسید. این پیشرفت بسیار خوب و قابل احترام است ولی با استفاده از تنظیمات پیشنهادی ما میتوانید به نرخ فریم بالاتری نیز دست پیدا کنید. در مجموع باید پیشنهاد کنیم که از تنظیمات ما و حداقل فریم استفاده کنید. Upscaling فقط با تنظیم کردن رزولوشن FPS بیشتری به شما میدهد و نمیتواند به صورت جادویی کارت گرافیک شما را قدرتمندتر کند.
بازی Halo Infinite در هر نقشه عملکرد متفاوتی دارد
ما برای یکدست بودن آزمایشها فقط از یک نقشه استفاده کردیم که Streets نام دارد. این نقشه در حد وسط قرار دارد و شبیه به اکثر نقشههای اولیه بازی است و به همین دلیل آن را انتخاب کردیم. با این وجود باید گفت که برخی نقشههای بازی عملکرد متفاوتی نسبت به دیگر نقشهها خواهند داشت.
طبیعتا همانطور که گفتیم همه نقشهها عملکرد یکسانی ندارند و در نقشههای کوچک که نبردهای کوچک و تن به تن زیاد است (مثل Launch Site و Aquaris) نرخ فریم بالاتر و در نقشههای بزرگ (مثل Highpower و Deadlock) نرخ فریم پایینتری خواهید گرفت. دلیل واضح و مشخص این مسئله سه تنظیمات Wind Quality، Flocking و Clouds هستند.
شما میتوانید این سه را کمتر یا غیرفعال کنید اما هیچوقت به تجربه یکسانی در تمام نقشهها برنخواهید خورد. نقشههای کوچک عملکرد بهتر و نقشههای بزرگ عملکرد بدتری دارند. این مسئله را فقط به این علت میگوییم که به محض اینکه وارد نقشه بزرگ میشوید به سراغ بخش تنظیمات نروید چون این مسئله امری طبیعی است.
عملکرد بخش داستانی بازی Halo Infinite
بازی Halo Infinite برای اولین بار سبکی همانند بازی دنیا-باز دارد و به دلیل نرخ فریم پایین در نقشههای بزرگ بخش چند نفره، ما به بخش داستانی هم سری زدیم تا ببینیم آنجا تفاوتی وجود دارد یا نه. پاسخ این سوال قطعا طرفداران بخش داستانی را خوشحال نخواهد کرد.
در رزولوشن 4K که کارتها بیشترین سختی را میکشند، کارت RTX 3070 حدود 23 درصد افت فریم در بخش داستانی داشت. این تفاوت در رزولوشنهای پایینتر بدتر شد؛ به طوریکه در 1440p حدود 32 و در 1080p حدود 34 درصد کاهش عملکرد را شاهد بودیم. این نشان میدهد که حجم عظیم نقشههای بزرگ بخش داستانی بازی قدرت GPU و CPU را به شدت مصرف میکند.
هرچند ما آزمایش اصلی بخش داستانی را در نقشههای بزرگ بازی انجام دادیم، برای امتحان کردن به قسمت شروع بخش داستانی هم رفتیم که چند ساعت اول بازی در آن است. این قسمت بازی بسیار کوچکتر از نقشه استاندارد بازی است و در این قسمت حتی شاهد 24 درصد افزایش فریم نسبت به بخش چند نفره بودیم که عجیب بود.
این نشان میدهد که دنیای باز این بازی چه تاثیری روی عملکرد گرافیکی بازی گذاشته است. ما امیدوار بودیم که با غیرفعال کردن ویژگی Flocking و Dynamic Cloud Quality بتوانیم فریم بالاتری بگیریم ولی چیزی مشاهده نشد. در بخش چندنفره با غیرفعال کردن دو تنظیم Reflections و Shadow Quality در نقشههای بزرگ بهترین افزایش فریم را دیدیم.
خبر خوب این است که اکثر بخش داستانی بازی در همین دنیای باز اتفاق میافتد و به همین دلیل شما لازم نیست تنظیمات خود را دائما تغییر کنید. ما به شما پیشنهاد میکنیم که تنظیمات گرافیکی را یک پله پایینتر بیاورید تا از این بخش لذت ببرید. ویژگی حداقل نرخ فریم در این بخش نیز وجود دارد که قطعا باید از آن استفاده کنید ولی سعی کنید زیاد به کارت خود فشار نیاورید.
بستههای High-Resolution Texture بازی
همانطور که در ابتدا گفتیم بازی Halo Infinite به صورت پیش فرض این بستههای کیفیت بالا را نصب و فعال میکند. گزارشهای کاربران در Reddit نشان میدهد که بازیکنان در سیستمهای ضعیفتر با کارتهای قدیمیتر توانسته اند با غیرفعال کردن این بستهها افزایش فریم خارق العادهای داشته باشند. مثلا کاربری با کارت GTX 980 Ti و Core i7-5820K توانسته از 23 به 72 الی 100 FPS برسد! برخی کاربران هم از فریم تک رقمی به 60 فریم رسیدند.
ما این مسئله را امتحان کردیم ولی تغییر خاصی ندیدیم. در واقع در کارت RX 580 هیچ تغییری ندیدیم و حالت Low و High این بازی در مقایسه با حالت بسته فعال هیچ تفاوتی نداشتند. اما با این حال بازیکنان زیادی گزارش کرده اند که غیرفعال کردن این ویژگی به شما کمک زیادی میکند، مخصوصا اگر سیستم نسبتا قدیمی داشته باشید.
برای غیرفعال کردن این تنظیمات در Steam و یا نرم افزار Xbox در ویندوز میتوانید به این صورت عمل کنید:
- در استیم با کلیک راست کردن روی بازی به بخش Properties بروید.
- بخش DLC را انتخاب کنید.
- تیک کنار گزینه Multiplayer High-Res Textures را بردارید.
- در نرم افزار Xbox میتوانید بازی را انتخاب کنید.
- سپس گزینه سه نقطه کنار Play را بزنید.
- Manage Game را انتخاب کنید.
- تیک کنار High-Res Textures را بردارید.
ما تنظیمات مختلف گرافیکی بازی هیلو اینفینیت را روی PC امتحان کردیم و در ایت مطلب بهترین تنظیمات گرافیکی بازی Halo Infinite را به شما پیشنهاد دادیم. امیدواریم که این تنظیمات برای شما مفید واقع شود تا بتوانید تجربه روانتری از این بازی فوقالعاده را تجربه کنید.