انیمه های ورزشی همچون رویدادهای واقعی، سرشار از هیجان، شادی، غم و امید هستند. برای معرفی برترین انیمه های ورزشی با پی اس آرنا همراه باشید.
ورزش را میتوان جزو عجیبترین تناقضهای موجود در انسانها دانست. به دلایل مختلفی، انسانهای بسیاری چنان به فعالیتهایی همچون پرتاب توپ به درون یک سبد یا لگد زدن به توپ علاقهمند میشوند که حجم عظیمی از وقت خود را روی تماشای این فعالیتها و افرادی که آنها را انجام میدهند، متمرکز میکنند. این فرهنگ به حدی شناختهشده و شایع است که برگزاری مراسمهای ورزشی بزرگ و باشکوه چندان غیرمنتظره نیست. اما این نوع از سرگرمی تنها به مسابقات خلاصه نمیشود و محتواهای متنوعی از جمله سریال و فیلمسینمایی با اقتباس از آن ساخته شدهاند. انیمه به عنوان دستهای از محتواهای بصری پرمخاطب، از این قاعده مستثنی نیست و گوشه چشمی به ورزشها داشته است که به موجب آن، آثار بسیاری در طول سالهای گذشته طیف گستردهای از ورزشها، از رشتههای اصلی همچون والیبال گرفته تا ورزشهای کمتر شناختهشدهای مانند کاروتا را به تصویر کشیدهاند. همانند دیگر ژانرها، انیمه های ورزشی آثار بزرگ و مشهوری را در دل خود جای دادهاند، که قصد داریم در این مطلب برترین آنها را با استناد به نمرات وبسایت MyAnimeList معرفی کنیم.
۱۰. انیمه Kuroko No Basket (میانگین امتیازات سه فصل: ۸.۲۹)
انیمه Kuroko’s Basketball که در ژاپن با نام Kuroko no Basuke شناخته میشود، اقتباسی از مانگایی به همین نام و اثر Tadatoshi Fujimaki (تاداتوشی فوجیماکی) است. استودیو Production I.G (پروداکشن آی.جی) که مخاطبین به واسطه ساخت انیمههای مشهوری همچون Guilty Crown ،Psycho-Pass و Ghost in the Shell با آن آشنا هستند، مسئولیت ساخت انیمه مذکور را برعهده داشته است. انیمه Kuroko’s Basketball در قالب سه فصل و مجموعا ۷۵ قسمت، از سال ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۵ پخش شده است.
داستان انیمه Kuroko no Basuke از جایی آغاز میشود که یک تیم بسکتبال راهنمایی موفق میشود تا تمام تیمهای رقیبش را شکست دهد. ۵ عضو اصلی این تیم که با نام Generation of Miracles (نسل معجزات) شناخته میشوند، به دبیرستانهای مختلف میروند. علیرغم مشهور بودن نسل معجزات، بسیاری از وجود یک بازیکن ششم بیاطلاع هستند. Tetsuya Kuroko (تتسویا کوروکو) نام این بازیکن است که مشغول تحصیل در دبیرستان Seirin (سیرین) است. در کنار کوروکو، دبیرستان سیرین دارای بازیکن بااستعدادی به نام Taiga Kagami (تایگا کاگامی) است که بیشتر عمر خود را در آمریکا گذرانده. این دو بازیکن قصد دارند با شکست دادن همتیمیهای سابق کوکورو، به برترین تیم ژاپن تبدیل شوند.
۹. انیمه Major (میانگین امتیازات ۶ فصل: ۸.۳)
مانگای Major که در دسته مانگاهای ورزشی قرار میگیرد، یکی از مشهورترین آثار ژانر مذکور است که فروش بیش از ۵۴ میلیون نسخه از آن و قرارگرفتن در بین پرفروشترین مانگاهای تاریخ، نشان از محبوبیت آن در بین مخاطبین دارد. این مانگا توسط Takuya Mitsuda (تاکویا میتسودا) طراحی و نوشته و از سال ۱۹۹۴ تا ۲۰۱۰ در قالب هفتهنامه شونن ساندی منتشر شده است. انیمه اقتباسی از مانگای Major که به صورت ۱۵۴ اپیزود از شبکه NHK-E پخش شده، توسط دو استودیو هیباری (قسمتهای ۱ تا ۷۸) و سینرجی اسپی (قسمتهای ۷۹ تا ۱۵۴) ساخته شده است.
داستان انیمه Major روی شخصیت Gorō Honda (گورو هوندا) متمرکز بوده و به روایت زندگی او از خردسالی تا تبدیلشدن به یک بازیکن حرفهای بیسبال میپردازد. پدر گورو که پیچر است، به دلیل مصدومیت دستش قادر به ادامه حرفهاش نیست و این گورو است که باید جا پای او بگذارد و به بالاترین سطح در بیسبال برسد. این انیمه در طول ۶ فصل خود توانسته است تا داستانی عالی را به همراه شخصیتپردازی قوی و منحصربهفرد را به نمایش بگذارد.
دانلود انیمه MAJOR با زیرنویس فارسی
۸. انیمه Chihayafuru (میانگین امتیازات ۳ فصل: ۸.۴۱)
همانطور که انیمه Captain Tsubasa تاثیر بهسزایی در محبوبیت ورزش فوتبال داشته و بسیاری از بازیکنان مطرح پس از تماشای آن به مستطیل سبز علاقهمند شدند، مانگای Chihayafuru نیز زمینهساز شهرت مسابقات کاروتا بوده است. روند انتشار این مانگا که Yuki Suetsugu (یوکی سوتسوگو) طراحی و نویسندگی آن را برعهده داشته است، از اواخر سال ۲۰۰۷ آغاز شده و همچنان نیز ادامه دارد. مانگای Chihayafuru، جوایز مختلفی از جمله Manga Taishō و Kodansha Manga Award را دریافت کرده و فروش ۱۶ میلیون نسخهای در سال ۲۰۱۶ اثباتی بر محبوبیت بالای آن است. استودیوی Madhouse (مدهاوس) که با آثاری همچون Perfect Blue ،Death Note ،Paprika و Parasyte: The Maxim شناخته میشود، در سال ۲۰۱۱ اقدام به پخش انیمه Chihayafuru از طریق شبکه Nippon TV (نیپون تی وی) کرده، این انیمه در قالب سه فصل و مجموعا ۷۵ قسمت پخش شده است. شهرت مانگای مذکور، باعث شده است که علاوه بر انیمه، چندین رمان دنبالهدار و سه فیلم لایواکشن با اقتباس از آن ساخته شوند.
کاروتا در خارج از ژاپن چندان ورزش شناختهشدهای نیست و لازم است که با آن کمی آشنا شوید. کاروتا در دسته مسابقات کارتی قرار میگیرد که از کتاب Hyakunin Isshu (صد شاعر، صد شعر) برگرفته شده است. این ورزش دارای ۱۰۰ کارت است که روی هریک از آنها یکی از اشعار کتاب مذکور نقش بسته. روش بازی کاروتا به این صورت است که دو بازیکن روبهروی هم نشسته و یک داور تعداد ۵۰ کارت (هر بازیکن ۲۵ کارت) را بین آنها تقسیم میکند. پس از آن، بازیکنان کارتها را در جلوی خود و در سه ردیف قرار میدهند. با انجام این کار به بازیکنان ۱۵ دقیقه وقت داده میشود تا کارتها را به خاطر سپرده و آماده مسابقه شوند. پس از به پایان رسیدن این مدت زمان، داور مسابقه شعری را میخواند که جزء ۱۰۰ شعر کتاب نیست. این امر از آن جهت است که بازیکنان با صدا و ریتم خواندن داور آشنا شوند. پس از آن داور یکی از کارتها را برداشته و شعر روی آن را میخواند. به محض اینکه بازیکنان متوجه شدند که شعر روی کدام کارت در حال خواندهشدن است، باید کارت متناسب با آن را لمس کنند. هر بازیکنی که سریعتر کارت را لمس کرد، آن را برداشته و از بازی حذف میکند. برای شرایط خاص قوانینی در نظر گرفته شدهاند که از بین آنها، میتوان به موقعیتی اشاره کرد که بازیکن کارت را از بین کارتهای حریف پیدا کند. در این حالت نه تنها کارت مذکور حذف شده، بلکه یکی از کارتهای این بازیکن به کارتهای حریفش اضافه میشود. برنده مسابقه زمانی مشخص میشود که تمامی کارتهای یکی از بازیکنان از بازی خارج شوند.
Chihaya Ayase (چیهایا آیاسه) بخش اعظم زندگی خود را در حمایت و زیر سایه خواهرش که مدل بوده، سپری کرده است. اما نوع زندگی او از زمان روبهروشدن با پسری به نام Arata Wataya (آراتا واتایا) که کاروتاباز قهاری است، دچار دگرگونی میشود. در ادامه، آراتا به این باور میرسد که چیهایا پتانسیل تبدیل شدن به یک بازیکن عالی کاروتا را دارد. با بالا رفتن سن چیهایا که اکنون قصد دارد به بهترین بازیکن کاروتا ژاپن تبدیل شود، او بهاجبار از دوستان کاروتابازش جدا میشود. داستان اصلی انیمه Chihayafuru، از دوران دبیرستان چیهایا آغاز میشود، جایی که دوباره در کنار دوست دوران کودکیاش یعنی Taichi Mashima (تایچی ماشیما) قرار میگیرد و درکنارهم باشگاه کاروتا Mizusawa (میزوساوا) را تاسیس میکنند. از این لحظه است که چیهایا و همتیمیهایش قدم در راه قهرمانی کشوری میگذارند.
۷. انیمه Ashita No Joe (میانگین امتیازات دو سری: ۸.۴۴)
ورزش بوکس محوریت اصلی مانگای Ashita no Joe است که Asao Takamori (آسائو تاکاموری) و Tetsuya Chiba (تتسویا چیبا) به ترتیب وظیفه نویسندگی و طراحی آن را برعهده داشتهاند. این مانگا برای اولین بار در ۱ ژانویه ۱۹۶۸ (۱۱ دی ۱۳۴۶) در قالب هفتهنامه شونن چاپ شده و در تاریخ ۱۳ مه ۱۹۷۳ (۲۳ اردیبهشت ۱۳۵۲) به پایان رسیده است. مانگای مذکور که در بین دانشجویان و طبقه کارگر محبوب بوده، یکی از تاثیرگذارترین مانگاهای تاریخ است که آثار بسیاری به آن ارجاع دارند. شهرت مانگای Ashita no Joe، اقتباسهای متعددی مانند فیلم لایواکشن، نمایش رادیویی، بازی ویدیویی و تئاتر را به ارمغان آورده است. در این بین، اما باید از انیمه Ashita no Joe به عنوان برترین اقتباس از آن نام برد. سری اول انیمه مذکور بهعنوان محصول استودیوی Mushi Production (موشی پروداکشن) در ۷۹ قسمت از شبکه فوجی تی وی پخش شده است. سری دوم انیمه Ashita no Joe که ۴۷ قسمت است، با فاصلهای حدودا ۱۰ ساله از سری اول از طریق شبکه نیپون تی وی پخش شده است. علاوه بر این، به مناسب ۵۰ سالگی مانگای Ashita no Joe، یک انیمه با حالو هوای آینده به نام Megalo Box پخش شده که در حد و اندازههای انیمه اصلی ظاهر نشده است. تریلر پایین مربوط به انیمه Megalo Box است.
انیمه Ashita no Joe، داستان جوانی به نام Joe Yabuki (جو یابوکی) را روایت میکند که مشکلاتش را با کمک مشتهایش و با استفاده از خشونت حل میکند که در این راه مهارت بالایی دارد. زندگی جو از زمانی تغییر میکند که درهنگام مبارزه با یک گروه خلافکار، یک مربی سابق بوکس به نام Danpei Tange (دانپی تانگه) او را میبیند. دانپی در وجود جو، استعداد و توانایی ذاتی میبیند و او را به شاگردی میپذیرد. با این وجود که جو عادتهای بد بسیاری دارد که باید آنها را کنار بگذارد، اما با کمک مربیاش قدم در راه تبدیلشدن به یک بوکسور حرفهای میگذارد.
۶. انیمه Cross Game (امتیاز: ۸.۴۵)
انیمه Cross Game (با نام ژاپنی Kurosu Gēmu)، اثری با موضوع ورزش بیسبال است که از مانگایی با همین نام اقتباس شده است. این مانگا که اثر Mitsuru Adachi (میتسورو آداچی) است، در سالهای ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۰ در دسترس مخاطبین قرار گرفته و توانسته به یکی از مانگاهای برتر و مشهور تبدیل شود. انیمه Kurosu Gēmu، محصول استودیو SynergySP است که در بازه زمانی حدودا یکساله و در قالب ۵۰ قسمت از شبکه TV Tokyo (تی وی توکیو) پخش شده.
با این وجود که خانواده دو شخصیت اصلی انیمه Cross Game، یعنی Kou Kitamura (کو کیتامورا) و Aoba Tsukishima (اوبا سوکیشیما)، رابطه نزدیکی دارند، اما این دو شخصیت درتضاد با یکدیگر هستند. علیرغم اینکه خانواده کو صاحب یک مغازه فروش لوازم ورزشی هستند، اما او علاقهای به بیسبال نشان نمیدهد. در طرف مقابل، خانواده اوبا یک زمین تمرین بسیال را مدیریت میکنند و او یک پیچر فوقالعاده است. همانطور که انتظار میرود، در انیمه Kurosu Gēmu شاهد تحول رابطه دو شخصیت اصلی به همراه المانهای رمانس، کمدی و درام در بستر مسابقات بیسبال هستیم.
۵. انیمه Run With The Wind (امتیاز: ۸.۴۷)
Shion Miura (شیون میورا) نویسنده مشهوری بوده که تاکنون آثار مختلف و شناختهشدهای را نوشته است. آثار او که جایزه ادبی نائوکی را برای وی به ارمغان آوردهاند، تاکنون به زبانهای مختلفی از جمله انگلیسی، آلمانی و ایتالیایی ترجمه شدهاند. رمان Run with the Wind (با نام ژاپنی Kaze ga Tsuyoku Fuiteiru) که در سال ۲۰۰۶ منتشر شده، یکی از آثار شیون میورا است که علاوه بر مانگا و فیلم لایو اکشن، به صورت انیمه نیز اقتباس شده. این انیمه که محصول استودیو پروداکشن آی.جی است، در قالب ۲۳ اپیزود و از ۲ اکتبر ۲۰۱۸ (۱۰ مهر ۱۳۹۷) تا ۲۶ مارس ۲۰۱۹ (۶ فروردین ۱۳۹۸) پخش شده.
Kakeru Kurahara (کاکرو کوراهارا) که در دوران دبیرستان دونده عالی بوده است، به دلیل دزدی غذا تحت تعقیب است. این اتفاق موجب میشود که کاکرو با Haiji Kiyose (هایجی کیوسه) که او نیز یک دونده و دانشجوی دانشگاه Kansei (کانسی) است، روبهرو شود. هایجی که تحتتاثیر مهارت و سرعت کاکرو قرار گرفته است، از او دعوت میکند که در خوابگاه قدیمی به نام Chikuseisou (چیکوسیسو) اقامت داشته باشد. هایجی قصد دارد تا با کمک کاکرو و دیگر ساکنین خوابگاه، یک تیم دو تشکیل داده و در ماراتن Hakone Ekiden (هاکونه اکیدن) شرکت کنند. کاکرو خیلی زود متوجه میشود که به جز خودش و هایجی، دیگر اعضای تیم بیتجربه هستند. از اینجا است که نقش موثر و با اهمیت کاکرو آغاز میشود.
دانلود انیمه KAZE GA TSUYOKU FUITEIRU
۴. انیمه Slam Dunk (امتیاز: ۸.۵۳)
Takehiko Inoue (تاکهیکو اینوئه) که نویسندگی و طراحی مانگاهای مشهوری، از جمله Vagabond و Real را در کارنامه دارد، در سال ۱۹۹۰ مانگایی به نام Slam Dunk را معرفی کرد که به جرات یکی از مشهورترینهای این حوزه است. فروش ۱۲۱ میلیون نسخه از این مانگا، اثباتی بر محبوبیتش و دریافت جایزه بهترین مانگای شونن از جوایز Shogakukan (شوگاکوکان)، دلیلی بر کیفیت بالای آن است. این ویژگیها و دستاوردها، موجب شدند تا استودیو Toei Animation (توئی انیمیشن)، به عنوان یکی از برترین استودیوهای انیمهساز که آثاری همچون Dragon Ball ،One Piece و Digimon را تولید کرده است، دست به ساخت انیمه اقتباسی از مانگای Slam Dunk بزند. انیمه Slam Dunk که شامل ۱۰۳ قسمت است، به مدت ۶ سال و از تاریخ ۱ اکتبر ۱۹۹۰ (۹ مهر ۱۳۶۹) تا ۱۷ ژوئن ۱۹۹۶ (۲۸ خرداد ۱۳۷۵) از شبکه TV Asahi (تی وی آساهی) پخش شده.
شخصیت اصلی انیمه Slam Dunk، پسری تندخو و تیزمزاج با قدی بلند و موهای قرمز به نام Hanamichi Sakuragi (هانامیچی ساکوراگی) است که در ابتدای انیمه قصد دارد تا با وجود شکستهای متعدد، رابطهای عاشقانه را آغاز کند. در سال اول ورود ساکوراگی به دبیرستان Shohoku (شوهوکو)، او با دختر رویاهایش یعنی Haruko Akagi (هاروکو آکاگی) روبهرو میشود که برخلاف دیگران از او نمیترسد. هاروکو که ساکوراگی را ذاتا یک ورزشکار میداند، زمینه آشنایی او با تیم بسکتبال شوهوکو را فراهم میکند. او در ابتدا به دلایلی همچون عدم تجربه کافی و علاقه نداشتن به این ورزش، چندان تمایلی برای پیوستن به تیم مذکور ندارد، اما درنهایت به امید تحتتاثیر قرار دادن و نزدیک شدن به هاروکو با حضور در تیم شوهوکو موافقت میکند. رفتهرفته ساکوراگی متوجه میشود که به ورزش بسکتبال علاقه دارد و قدم در راه کسب بالاترین مقامها میگذارد.
۳. انیمه Ping Pong the Animation (امتیاز: ۸.۶۳)
تنیس روی میز، جزو آن دسته از ورزشهایی محسوب میشود که آثار انگشتشماری با محوریت آن ساخته و پخش شدهاند. با این حال مانگای Ping Pong با نویسندگی و طراحی Taiyō Matsumoto (تایو ماتسوموتو) یکی از بهترینهای آنها است. این مانگا که در سال ۱۹۹۶ تا ۱۹۹۷ منتشر شده، در قالب یک فیلم لایواکشن نیز در سینماها اکران شده است. موفقترین اقتباس از مانگای مذکور را باید انیمه آن، یعنی انیمه Ping Pong the Animation دانست. استودیوی Tatsunoko Production (تاتسونوکو پروداکشن) که ساخت آثاری همچون Neon Genesis Evangelion (به صورت مشترک با استودیوی Gainax) و Fate/stay night را در کارنامه دارد، انیمه مذکور را در قالب ۱۱ اپیزود و برای پخش از شبکه فوجی تی وی آماده کرده است. انیمه Ping Pong the Animation که در سال ۲۰۱۵، جایزه بهترین انیمه را از Tokyo Anime Awards دریافت کرده و همواره به عنوان یکی از برترین انیمههای دهه ۲۰۱۰ محسوب میشود، از سبک طراحی خاصی بهره میبرد که درکنار داستانش، آن را به تجربهای تماشایی تبدیل میکند.
علیرغم تفاوتهای شخصیتی بسیار، Yutaka Hoshino (یوتاکا هوشینو) با استم مستعار Peco (پکو) و Makoto Tsukimoto (ماکوتو سوکیموتو) با اسم مستعار Smile (اسمایل) از زمان کودکی دوست و رفیق یکدیگر بودهاند. این دو که هماکنون در حال سپریکردن دوران دبیرستان خود هستند، لقب بازیکنان بااستعداد تیم پینگ پنگ دبیرستان Katase (کاتاسه) را به دوش میکشند. پکو و اسمایل رویای تبدیلشدن به برترین بازیکنان پینگ پنگ دنیا را درسر دارند، که تحقق آن به دلایلی همچون شکستهای پکو و موانع شخصیتی اسمایل چندان آسان نیست.
دانلود انیمه PING PONG THE ANIMATION
۲. انیمه Hajime no Ippo (میانگین امتیازات سه فصل: ۸.۶۳)
مانگای Ashita no Joe تنها مانگای بوکس-محوری نیست که در بین برترینها قرار گرفته است. مانگای Hajime no Ippo، با طراحی و نویسندگی George Morikawa (جرج موریکاوا)، با فروش بیش از ۹۶ میلیون نسخه توانسته است تا خود را در بین محبوبترین آثار ورزشی و پرفروشترین مانگاهای تاریخ قرار دهد. روند چاپ این مانگا از ۳۱ سال پیش و در قالب هفتهنامه شونن آغاز شده که همچنان نیز ادامه دارد و به موجب آن به هفتمین مانگای طولانی تاریخ تبدیل شده است. استودیوی مدهاوس و شبکه نیپون تی وی از سال ۲۰۰۰ پروسه تولید آثار اقتباسی از مانگا Hajime no Ippo را آغاز کردهاند، که حاصل این همکاری پخش یک انیمه سریالی، یک انیمه سینمایی ۹۰ دقیقهای و یک OVA است.
شخصیت اصلی داستان انیمه Hajime no Ippo، دانشآموزی بهشدت خجالتی به نام Ippo Makunouchi (ایپو ماکونوچی) است که در همهحال مشغول کمک به مادرش است. خجالتی بودن او باعث شده است که یک گروه از قلدرها همواره او را مورد آزار و اذیت قرار دهند. اما یک روز که ایپو حسابی از قلدرها کتک خورده بود، یک بوکسور حرفهای جلوی آنها را میبرد و ایپو زخمی را به باشگاه Kamogawa (کاموگاوا) میبرد. با به هوش آمدن ایپو، جرقه بوکس در وجود او زده میشود و به مربی باشگاه التماس میکند که او را به شاگردی قبول کند. با پذیرش این خواسته، داستان پر فراز و نشیب و در عین حال هیجانانگیز ایپو آغاز میشود.
۱. انیمه Haikyu!! (میانگین امتیازات چهار فصل: ۸.۶۷)
همانطور که انتظار میرفت، رتبه اول برترین انیمه های ورزشی به یکی از شناختهشدهترینهای این ژانر، یعنی انیمه Haikyu تعلق دارد. اثری که کمتر علاقهمند به انیمهای را میتوان پیدا کرد که حداقل نام آن را نشنیده باشد و یا حتی جزو طرفداران آن نباشد. مانگای Haikyu که نام آن به سادگی به واژه «والیبال» ترجمه میشود، حاصل قلم و هنر Haruichi Furudate (هارویچی فوروداته) است که اولین شماره از آن در تاریخ ۲۰ فوریه ۲۰۱۲ (۱ اسفند ۱۳۹۰) و آخرین آن در تاریخ ۲۰ جولای ۲۰۲۰ (۳۰ تیر ۱۳۹۹) منتشر شدهاند. این مانگا که همیشه در بین آثار پرفروش حضور داشته است، در شصت و یکمین دوره جوایزه مانگای شوگاکوکان توانسته تا جایزه بهترین مانگای شونن را بهدست آورد. پروداکشن آی.جی که کارنامه بسیار خوبی در زمینه آثار ورزشی دارد و در همین مطلب نیز شاهد حضور تولیداتش بودیم، مسئولیت ساخت انیمه Haikyu را برعهده داشته است. استقیال مخاطبین، تحسین منتقدین و قرار گرفتن در لیست بهترین انیمههای رسانههایی همچون Polygon ،Crunchyroll و IGN، نشان از موفقیت استودیوی سازنده در خلق اقتباسی درخور و شایسته است.
در انیمه هایکیو با Shouyou Hinata (شویو هیناتا) همراه میشویم که علیرغم قد کوتاهش، علاقه بسیار زیادی به ورزش والیبال دارد. او در زمانیکه در مقطع راهنمایی مشغول بهتحصیل بود، یک تیم والیبال تشکیل داد که از تیم Tobio Kageyama (توبیو کاگیاما) شکست خورد. شویو که تحتتاثیر این شکست قرار گرفت، سوگند میخورد که یک روز توبیو را شکست دهد. شویو در دوران دبیرستان به تیم دبیرستان خود ملحق میشود و با دیدن حضور توبیو در آن غافلگیر میشود. با قرارگرفتن استعداد و تواناییهای شویو و توبیو درکنارهم، این دو بازیکن نه تنها از لحاظ فردی پیشرفت میکنند، بلکه تیمی قدرتمند را به وجود میآورند که قادر است به بالاترین مقامها دست پیدا کند.
نظر شما درباره لیست برترین انیمه های ورزشی براساس امتیازات وبسایت MyAnimeList چیست؟ نظراتتان را با ما درمیان بگذارید.
قهرمانان تنیس پس چرا نیست؟
انیمه هایی مثل هایکیو معرفی میکنید؟؟
شاهزاده تنیس هم بزارید
هایکیو واقعا انیمهی فوقالعادهایه و توی ژانر ورزشی یه شاهکاره.
ولی من اکثرا دیدم که بهش بی توجهی میشه نه فقط به هایکیو به کل انیمه های ژانر ورزش. با اینکه هایکیو خیلی معروفه ولی بازم حس میکنم اکثر اوتاکوها بهش اهمیتی نمیدن و نمیدونم چرا.
منم باهات موافقم دقیقا
چرامن یه اوتاکو ام و هایکیو از اولین انیمه هایی که دیدم بود و به نظرم خیلی هم عالیه. باید اسی از الماس هم توی لیست میبود اونو اگه ببینی میفهمی خیلیییی نادیده گرفته میشع متاسفانه
موافقم
چرا انیمه اسی از الماس در لیست بالا تیست؟؟؟؟👎😡😡😒😒 انیمه اسی از الماس دارای چند جوایز از چند مسابقه یا جشنواره بوده متاسفانه شما فقط انیمه های که قبلاً شبکه های نهال و امید این انیمه ها را بخش میکردند معرفی کردید در ضمن انیمه اسی از الماس باید رتبه یک و انیمه هایکیو رتبه دوم و انیمه شاهزاده تنیس رتبه سوم و انیمه دوچرخه سواران رتبه چهارم را داشته باشد لطفاً اصلاح کنید مقاله تون 🌹😡😡😡😡😒😒😒🌹🌹😏😑😠
عذر میخوام به خاطر بی ادبی های بالا واقعا معذرت اخه من عاشق انیمه اسی از الماس هستم
اره واقعا البته هایکیو هم خوبه به نظرم هایکیو و اسی از الماس و یاواموشی پدال به امدازه هم خوب هستن که اینا رو نداشت لیست. اسی از الماس کلا خیلی کم معروفه برای همین نبوده
انصاف نیست که هایکیو آخریش باشه.
به نظرم اتفاقا رتبه اولو داره
با سلام. لیست از آخر به اول هست و قطعا هایکیو شماره یکه.
لطفا انیمه اسی از الماس رو شمارع یک قرار بدین لطفاً لطفاً لطفاً لطفاً لطفاً لطفاً لطفاً لطفاً لطفاً لطفاً لطفاً لطفاً لطفاً لطفاً لطفاً لطفاً لطفاً
باهات موافقم
چرا انیمه اسی از الماس در لیست بالا تیست؟؟؟؟👎😡😡😒😒 انیمه اسی از الماس دارای چند جوایز از چند مسابقه یا جشنواره بوده متاسفانه شما فقط انیمه های که قبلاً شبکه های نهال و امید این انیمه ها را بخش میکردند معرفی کردید در ضمن انیمه اسی از الماس باید رتبه یک و انیمه هایکیو رتبه دوم و انیمه شاهزاده تنیس رتبه سوم و انیمه دوچرخه سواران رتبه چهارم را داشته باشد لطفاً اصلاح کنید مقاله تون 🌹😡😡😡😡😒😒😒🌹🌹😏😑😠
چرا انیمه اسی از الماس در لیست بالا تیست؟؟؟؟😡😡😒😒 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 لطفاً اصلاح کنید مقاله تونو این بی انصافیه در ضمن انیمه اسی از الماس باید رتبه اول را داشته باشه
لطفاً انیمه اسی از الماس رو در لیست قرار بدین و شمارع یک بذاریدش چون انیمه اسی از الماس بهترین انیمه هست و به همه پیشنهاد میکنم که انیمه اسی از الماس رو ببینن تقریبا مثله انیمه هایکیو
آئوشی بهترین انیمه جهان
کاملا موافقم خیلی انیمه خوبیه
شاهزاده تنیس هم عالی بود
انیمه ی والیبالی که دخترونه باشه سراغ دارین فک کنم یکی هست ولی اسمشو فراموش کردم