انگلیسی می تواند یک زبان چالش برانگیز برای یادگیری باشد، حتی برای افراد بومی آن مناطق. یکی از بهترین راهها برای آشنایی با یک زبان جدید، مطالعه ادبیات آن کشور است. به طور خاص، کمیکها قابلیتی منحصر به فرد برای نشان دادن حس و حال آن زبان در یک دوره زمانی را دارند و در عین حال اصطلاحات محاورهای منحصر به فردی را نیز معرفی می کنند. به نوعی، کمیکها نه تنها برای آموزش زبان انگلیسی بلکه برای حفظ میراث فرهنگی آن کشور نیز عمل میکنند. آنها اتفاقات آن زمان را به صورت مستند در میآورند، در حالی که همچنان محتوای سرگرم کننده و هوشمندانه نیز ارائه می دهند. اگر تازه شروع به یادگیری زبان کردهاید یا به دنبال تقویت مهارتهای خود هستید، در این مطلب به معرفی 10 عدد از بهترین کمیک ها برای تقویت زبان انگلیسی پرداختهایم. با پی اس آرنا همراه باشید.
10- Calvin & Hobbes
کالوین و هابز برای اولین بار به عنوان یک کمیک استریپ هفتگی در سال 1985 معرفی شد و یکی از بهترین کمیک ها برای تقویت زبان انگلیسی و محبوبترین و شناخته شدهترین مجموعههای کمیک در تاریخ آمریکا است. این کمیک به مدت 10 بسیار تاثیرگذار بود و در این مدت بیل واترسون (Bill Watterson) نیز آثار خود را در چندین مجموعهی کالوین و هابز منتشر کرد.
کالوین، یک بچه شش ساله بازیگوش و در عین حال باهوش، و ببر عروسکی او هابز است. بخشی از جذابیت کالوین این است که او درک بسیار پیچیدهای از نحوه کار جهان دارد و همچنین از جملاتی فراتر از سن خود استفاده میکند. این کمیک بسیاری از مضامین قابل تامل را از طریق شوخ طبعی و بدبینی یک کودک شرح میدهد.
9- Reading With Pictures: Comics That Make Kids Smarter
Reading With Pictures: Comics That Make Kids Smarter که در سال 2009 تأسیس شد، به طور قابل توجهی کمیک را به عنوان یک ابزار زبان آموزی، توسعه داد. سازنده این کامیک یعنی Reading With Pictures به جای صرفا ارائه کمیک برای ارزش سرگرمی، مجموعههای مختلفی را با هدف بهبود سوادآموزی در سنین کودکی توسعه داده است.
مجموعه Reading With Pictures: Comics That Make Kids Smarter شامل کارهای هنرمندان با استعدادی است که با کارشناسان سوادآموزی همکاری کردند تا یک ابزار آموزشی سرگرم کننده و در دسترس ایجاد کنند. این کمیک علاوه بر تمرکز بر سوادآموزی، موضوعات دیگری مانند ریاضی و علوم را نیز ارائه میکند.
8- Fables
ممکن است افسانهها برای کسانی که به تازگی یادگیزی زبان انگلیسی را شروع کردهاند کمی سخت باشند، اما سودمندی این مجموعه به عنوان ابزاری برای سوادآموزی غیرقابل انکار است. این فرنچایز که اولین بار در سال 2002 منتشر شد، مورد تحسین همه منتقدان قرار گرفت و 14 جایزه Eisner نیز دریافت کرد.
Fables یکی از بهترین کمیک ها برای تقویت زبان انگلیسی است که حول محور شخصیتهای مشهور فولکلور میچرخد که در شهر نیویورک امروزی دور یکدیگر جمع شدهاند. دیالوگها پیچیده و در عین حال قابل فهم هستند و برای طیف وسیعی از خوانندگان نوشته شدهاند. بیل ویلینگهام نویسنده و مارک باکینگهام، لان مدینا، استیو لیالوها و کریگ همیلتون، مدادنویسان، کار بزرگی برای در رابطه با جذابیت این کمیک انجام دادهاند. جالب است بدانید که این کامیک منبع اقتباس بازی Wolf Among Us بوده.
7- Bone
احتمالا روایت کمیک Bone از جف اسمیت نسبت به برخی از کمیکهای دیگر تیرهتر است، اما قطعا کیفیت ماندگاری بالایی دارد که باعث میشود امروزه همچنان سر زبانها باشد. این کمیک اولین بار در سال 1991 منتشر شد و از آن زمان تاکنون جوایزی بیشمار و تحسینهای بسیاری را به سمت خود جلب کرده است.
کمیکها در ژانرهای کلی خود متفاوت هستند، از عاشقانه و رازآلود تا هیجان انگیز فانتزی. به همین دلیل، Bone برای افزایش گستره واژگان متنوع و در عین حال سرگرمی عالی است. علاوه بر این، این مجموعه بیش از 55 شماره دارد، بنابراین مطمئنا موارد بسیاری برای یادگیری وجود خواهند داشت.
6- Archie
آرچی یکی از اجزای اصلی انکارناپذیر Americana (کتابها، مقالات و اشیا و دادههای وابسته به امریکا و تاریخ و مردمش) است که بیش از 80 سال را در بر می گیرد. سریال جان ال. گلدواتر، باب مونتانا و ویک بلوم با موفقیت، ماهیت دهههای مختلف آمریکا را به تصویر کشیده و نسلهای بی شماری را با شخصیتهای به یاد ماندنی سرگرم کردهاند. این فرانچایز همچنین در یک سریال تلویزیونی، فیلم، کارتون و موارد دیگر اقتباس شده است.
مجموعه کمیک آرچی یکی از بهترین کمیک ها برای تقویت زبان انگلیسی است که در سال 2015 دوباره احیا شد و تاکنون توانسته است ارتباط فرهنگی خود را در طول سالها حفظ کند. Archie یک کمیک عالی برای کسانی است که میخواهند اصطلاحات محاورهای و عامیانهی محبوب نوجوانان در دورههای زمانی مختلف را یاد بگیرند.
5- Peanuts
در سال 1950، چارلز ام. شولز، آمریکاییها را با دنیای Peanuts آشنا کرد. این کمیک استریپ نمادین حول گروهی از کودکان میچرخد که با موقعیتهایی فراتر از سن خود مواجه میشوند. در نتیجه، در طول داستان شخصیت آنها در کنار خواننده رشد کرده و لحظات به یاد ماندنی زیادی را فراهم می کنند.
از آنجایی که سن کمیک Peanuts بیش از 50 سال است، منبعی عالی برای یادگیری زبان انگلیسی است. کاراکتر لینوس، در بیشتر مواقع دیگر اعضای گروه را گروه را با سخنان عاقلانه خود راهنمایی میکند. مونولوگ های او نه تنها از نظر محتوایی متنوع هستند، بلکه تمرین بسیار خوبی برای تقویت واژگان انگلیسی هستند.
4- Sketch Monsters
Sketch Monsters: Escape of the Scribbles اثر جاشوا ویلیامسون و وینی ناوارت حول محور مندی، یک کودک هشت ساله میچرخد که ویژگی قابل توجهی در پردازش احساسات خود دارد. این کمیک دارای زبان و واژگانی است که احساسات را توصیف میکنند و در عین حال سواد را نیز ارتقا می دهد.
زمانی که مندی غمگین یا ناامید میشود، احساسات خود را در دفترچه نقاشیاش نشان میدهد، که به شکل هیولاهایی تخیلی و دردسرساز ظاهر میشوند. با این حال، نقاشیها در نهایت از دفترچه طراحی او فرار میکنند و باعث ایجاد مشکلاتی در شهر میشوند و مندی را ملزم میکند تا با احساساتش با کمک هاپستر روبرو شود.
3- Garfield
گارفیلد اثر جیم دیویس شاید یکی از بهترین کمیک ها برای تقویت زبان انگلیسی و شناختهشدهترین کمیکهای آمریکایی است که همچنان منتشر میشود. این کامیک به قدری محبوب است که سالانه یک میلیارد دلار را روانه جیب سازندگانش میکند.
برای کسانی که با این کامیک آشنا نیستند، داستان گارفیلد حول محور این گربه دوست داشتنی میچرخد، یک گربه نارنجی که عاشق لازانیا است و نسبت به دوشنبهها احساس بیزاری قابل توجهی دارد. دیالوگها نه تنها خندهدار هستند، بلکه مختصر و قابل هضم و برای شروع یادگیری زبان انگلیسی نیز ایده آل هستند.
2- Maya Makes A Mess
Maya Make A mess، اثر روتو مدان یکی از بهترین کمیک ها برای تقویت زبان انگلیسی است که اولین بار در سال 2012 منتشر شد و حول محور کاراکتری به نام نامآور میچرخد، که از نالهکردن مداوم والدینش در مورد رفتارهای آشفتهاش خسته شده است. یک روز عصر، هنگام صرف شام با والدینش، مایا دعوت می شود تا با ملکه شام بخورد.
در طول یک شام رسمی، مایا با عدم تجربه خود در زمینه آداب سفت و سخت غذا خوردن دست و پنجه نرم میکند که بسیار جذاب از آب درآمده است. این کمیک خودش را خیلی جدی نمیگیرد و بخشهای خندهداری را ارائه میکند که شامل عادات نهچندان مناسب مایا میشود. کامیک مایا، یکی دیگر از برندگان جایزه Eisner است که سواد و فردیت را با داستانی جذاب ترویج میکند.
1- Diary Of A Wimpy Kid
در سال 2002، جف کینی، کاریکاتوریست معروف، مجموعهی طنز Diary of a Wimpy Kid را معرفی کرد که از آن زمان تاکنون بیش از 250 میلیون نسخه در سراسر جهان فروش داشته است. این مجموعه همچنین در کتابهای صوتی اقتباس شده است و آن را به ابزاری برای کمک به افزایش دانش تبدیل کرده است.
این کمیک، داستان یک دانشآموز مضطرب دبیرستانی به نام گرگ هفلی (Greg Heffley) را دنبال میکند که با اکراه از موانع مختلف دوران نوجوانی عبور میکند. گرگ به منظور مستندسازی تجربیات خود که اغلب به فاجعه ختم میشود، یک دفتر خاطرات دارد که در آن افکار و گفتگوهای درونی خود را ثبت میکند.
وقتی برای تقویت زبان انگلیسی به دنبال کمیکهایی میگردید، قطعا منابع بیشتری برای یادگیری زبان انگلیسی به کارتان میآید. آکادمی روان منبع جامعی برای یادگیری زبان است. همینطور مطلب آموزش جامع زبان اگلیسی یک نقطه شروع مناسب محسوب میشود.
خیلی متن عالیی بود ممنون از شما
وهمچنین مجموعه روان که فوق العاده هستید.