دلایل معتبر بسیار زیادی وجود دارند که چرا یک فرد تمایل به اجرای شبیهساز اندروید بر PC خود دارد. توسعهدهندگان اپلیکیشن ممکن است در تلاش برای آزمودن اپلیکیشن خود پیش از عرضهی آن به بازار باشند. گیمرها ممکن است از یک ماوس و کیبورد برای بازیهای خود استفاده کنند. شاید هم فقط میخواهید که آن را داشته باشید. در هر صورت، نصب یک شبیه ساز اندروید بر PC امکانپذیر است و در اینجا نگاهی به بهترین شبیه ساز های اندروید برای PC خواهیم انداخت.
لطفاً توجه کنید که این فرآیند میتواند بسیار تکنیکی باشد و برخی از این موارد نیاز به کمی یادگیری بیشتر دارند. طی سالهای اخیر این بازار کمی با رکود مواجه شده است زیرا بسیاری از شبیهسازهای قدیمی محبوب مانند Andy، AmiduOS و Leapfroid به طور دائم از این فضا خارج شده یا غیرقابل استفاده شدهاند. در انتهای این مقاله میتوانید سرنوشت آنها را دنبال کنید.
سه کاربرد اصلی برای بهترین شبیه ساز های اندروید
سه کاربرد اصلی برای شبیه ساز های اندروید وجود دارد. اولین کاربرد که اتفاقاً رایجترین مورد نیز است، برای بازی کردن است. گیمرها میتوانند برای اجرای آسانتر برخی از بازیها، از شبیهسازها در کامپیوترهای شخصی خود استفاده کنند. این امر موجب میشود که دیگر به شارژ باتری دستگاههای خود متکی نباشند و وجود ماکروها و دیگر ترفندها به این فرآیند کمک میکند.
در اکثر موارد، این ترفندهای کوچک قانونی نیستند (در اکثر بازیها)، بنابراین هیچکس مشکلی با آنها ندارد. بهترین شبیه ساز های اندروید برای بازی عبارتند از Bluestacks، MeMu، KoPlayer و Nox.
دومین مورد از رایجترین کاربرد، توسعه است. توسعهدهندگان اپلیکیشن و بازی های اندروید تمایل دارند تا اپلیکیشنها و بازیهای خود را پیش از راهاندازی بر دستگاههای مختلف آزمایش کنند. معمولاً شبیهساز استودیو اندروید برای این نوع کار مناسب است. با این وجود، Xamarin و Genymotion نیز برای این نوع از کاربرد عالی میباشند.
سومین نوع کاربرد، بهرهوری است. این کاربرد خیلی رایج نیست زیرا کرومبوکها برای استفادهی اپلیکیشنهای اندروید روی دستگاهی به غیر از گوشی موبایل، ارزانتر و بهتر هستند و اکثر ابزارهای بهرهوری کراس پلتفورم میباشند.
هرگونه شبیهساز بازی نیز تا حدودی مانند یک شبیهساز بهرهوری کار میکند. با این وجود، افرادی که موارد استفادهی خاصتری را مد نظر دارند و در عین حال دانش کمی در این موارد دارند، بهتر است از ARChon و Bliss استفاده کنند.
با این وجود، در این تاریخ و دوران، اگر میخواهید اپلیکیشنهای اندروید را در محیط لپتاپ یا کامپیوترهای شخصی خود اجرا کنید، توصیهی ما انتخاب مسیر کرومبوک است. این روش بهتری است.
شبیه ساز اندروید Android Studio’s emulator
قیمت: رایگان
اولین مورد در فهرست بهترین شبیه ساز های اندروید شبیهساز استودیو اندروید نام دارد. شبیهساز استودیو اندروید، کنسول توسعهی پیشفرض برای اندروید است.
این شبیهساز همراه با مجموعهای از ابزار برای کمک به توسعهدهندگان در ساخت اپلیکیشنها و بازیها خصوصاً برای اندروید عرضه میشود.
همان طور که معلوم است، یک شبیهساز داخلی نیز وجود دارد که شما میتوانید برای آزمودن اپلیکیشن یا بازی خود از آن استفاده کنید.
تنظیمات این شبیهساز نسبتاً پیچیده است و ممکن است به زمان زیادی نیاز داشته باشد. بنابراین، این شبیهساز را برای استفاده در سطح مشتریان معمولی توصیه نمیکنیم.
با این وجود، توسعهدهندگان میتوانند به آسانی از این ابزار به عنوان شبیهساز خود به منظور تست اپلیکیشنها استفاده کنند. این شبیهساز همچنین Kotlin را پشتیبانی میکند، اگر توسعهدهندگان به آن علاقمند هستند. برای کاربرد معمولی، این شبیهساز بسیار دردسرساز است اما برای توسعهدهندگان یک گزینهی فوقالعاده است.
شبیه ساز اندروید ARChon
قیمت: رایگان
شبیه ساز ARChon یکی دیگر از شبیهسازهای موجود در فهرست بهترین شبیه ساز های اندروید است. شما این شبیهساز را به عنوان افزونهای از کروم گوگل نصب میکنید. سپس، به کروم این قابلیت داده میشود تا اپلیکیشنها و بازیهای اندروید (البته با پشتیبانی محدود) را اجرا کند.
اجرای این شبیهساز خیلی کار آسانی نیست. شما باید آن را بر کروم نصب کنید. از آن به بعد، باید APKها را گرفته و آنها را بارگذاری کنید. به عنوان یک افزونه، ممکن است نیاز باشد تا از یک ابزار برای تغییر APK به منظور سازگاری آن استفاده کنید.
مراحل بکارگیری این شبیهساز بسیار پیچیدهتر از اکثر شبیهسازهای اندروید برای PC است. اگرچه یکی از نکات مثبت آن، سازگاری و انطباق با سیستمعاملهای مختلفی است که بر کروم اجرا میشوند (مک، لینوکس، ویندوز، …).
شبیه ساز اندروید Bliss OS
قیمت: رایگان/ کمکهای اختیاری
شبیه ساز Bliss کمی با دیگر شبیهسازهای موجود در فهرست بهترین شبیه ساز های اندروید تفاوت دارد. Bliss ازطریق یک ماشین مجازی به عنوان یک شبیهساز اندروید برای PC کار میکند. با این وجود، این شبیهساز تنها ازطریق یک پورت USB به راحتی بر کامپیوترهای شخصی اجرا میشود.
گزینهی بوت از USB به طور قطع گزینهای است که برای موارد با اهمیت کمتر توصیه نمیشود. به عنوان مراحل نصب یک ماشین مجازی، این روند ساده است اما اگر قبلاً چنین کاری را نکردهاید، بسیار خستهکننده خواهد بود.
روش نصب USB حتی پیچیدهتر هم میشود، اما به کامپیوتر شما اجازه میدهد تا اندروید را از بوت اجرا کند. همین امر موجب منحصر به فرد شدن Bliss میشود، البته اگر بتوانید تمام مراحل را به پایان برسانید.
به طور قطع، تنها وقتی به خوبی عمل میکند که سیستم شما سازگاری خوبی داشته باشد. بنابراین، بکآپی از سیستمعامل در حال اجرا تهیه کنید.
این شبیهساز، سیستم Android Oreo را اجرا میکند و این سیستمعامل در میان جدیدترین نسخههای اندروید ارائه شده برای یک شبیهساز قرار دارد. برای اطلاعات بیشتر در مورد این موضوع میتوانید به XDA-Developers مراجعه کنید.
شبیه ساز اندروید Bluestacks
قیمت: رایگان/2 دلار به ازای هر ماه
برنامه بلواستکز بهترین شبیه ساز اندروید است. دلایل متعددی برای این موضوع وجود دارد. برای تازهکارها، این شبیهساز با ویندوز و مک سازگاری دارد و یکی از اولین شبیهسازهایی است که عملکرد خیلی خوبی دارد و بروزرسانیهای منظمی برای آن در نظر گرفته شده است.
مخاطب هدف این شبیهساز، گیمرهای موبایل هستند. یک نقطه ضعف در ارتباط با بلو استکز، تفصیل بیش از حد آن است. بلو استکز 4 (در 2018 عرضه شد) با هدف برطرف کردن این نقطهضعف به نتایج مختلطی دست یافت.
بلو استکز همچنین شامل نقشههای راهنما و تنظیماتی برای بسیاری از بازیهای نصب شده است. این باید موجب سهولت در بسیاری از کارها شود. با این حال آن یکی از سنگینترین شبیهسازهای موجود در این فهرست است. با این وجود، این شبیهساز بیشترین ویژگیها را به خود اختصاص داده است.
بلو استکز همچنین MSI App Player را ساخت که یکی دیگر از شبیهسازهای عالی است و به عقیدهی بسیاری حتی بهتر از خود بلو استکز وانیلا کار میکند. شما میتوانید هر دور را امتحان کنید.
شبیه ساز اندروید GameLoop
قیمت: رایگان
گیم لوپ، که پیش از این با عنوان Tencent Gaming Buddy شناخته میشد، یک شبیهساز اندروید برای گیمرهاست. در واقع، عملکرد این شبیهساز آنقدر خوب است که Tencent آن را به عنوان شبیهساز رسمی بازیهای خود ازجمله Call of Duty و PUBG معرفی کرده است. البته، برای بازیهای دیگر به غیر از Tencent نیز قابل استفاده است، اگرچه مجموعهی بازیهای ارائه شده بریا این شبیهساز، به اندازهی کافی بزرگ نیست.
این شبیهساز به راحتی دانلود و نصب میشود و در تست بازیها، عملکرد خوبی داشته است. این شبیهساز برای کاربردهای بهرهوری و توسعه مناسب است. با این وجود، اگر به بازیهای FPS موبایل علاقمند هستید، در واقع این شبیهساز نسبتاً مناسب است و مجموعهای از برنامههای جدید را با میتواند اجرا کند. علاوه بر این، کنترلهای کیبورد و عملکرد آنها خوب است.
شبیه ساز اندروید Genymotion
قیمت: رایگان با گزینههای پولی
این شبیهساز اندروید بیشتر برای توسعهدهندگان کاربرد دارد. این شبیهساز به شما اجازه میدهد تا اپلیکیشنهای خود را بر دستگاههای متنوعی بدون نیاز به تصاحب آنها تست کنید.
شما میتوانید این شبیهساز را برای دستگاههایی با نسخههای اندروید متنوع به منظور برآورده کردن نیازهایتان بکار گیرید. به عنوان مثال، شما میتوانید نکسوس وان را با اندروید 4.2 یا نکسوس 6 را با اندروید 6.0 اجرا کنید.
شما میتوانید به آسانی بین دستگاههای مجازی نیز سوئیچ کنید. این شبیهساز برای کاربرهای معمولی گزینهی خوبی نیست اما شبیه ساز Genymotion، خدمات خود را به صورت رایگان برای کاربردهای شخصی ارائه میدهد.
سودمندترین ویژگی آن، دسترسی به فضای موجود روی کامپیوتر و هم به فضای ابری است. آنهایی که کامپیوترهای قدرتمند در اختیار ندارند، میتوانند از سرورهای شبیه ساز Genymotion برای انجام کارها استفاده کنند.
شبیه ساز اندروید LDPlayer
قیمت: رایگان
شبیه ساز LDPlayer یکی دیگر از شبیهسازهای اندروید برای گیمرهاست که در فهرست بهترین شبیه ساز های اندروید قرار دارد. این شبیهساز ویژگیهای اصلی برای بهبود عملکرد برای گیمرها را در خود جای داده است. این ویژگیها عبارتند از کنترل نقشههای کیبورد و پشتیبانی از آخرین بازیهای منتشر شده.
این شبیهساز یکی از معدود شبیهسازهای موجود در این فهرست است که توسعهدهندگان آن، بروزرسانیهای منظم را به صورت ماهانه عرضه میکنند.
آخرین بروزرسانی آن یک باگ را اصلاح کرد که در حین بازی Call of Duty ظاهر میشد: «موبایل آمادهی خرابی است». این شبیهساز همچنین از محدودهی گستردهای از بازیهای دیگر ازجمله Clash of Clans، Brawl Stars، Black Desert Mobile و بسیاری بازی دیگر پشتیبانی میکند.
این شبیهساز یک نسخهی قدیمی از اندروید را اجرا میکند که امیدواریم بروزرسانی آن هرچه زودتر ارائه شود.
شبیه ساز اندروید MEmu
قیمت: رایگان
شبیه ساز MEmu یکی دیگر از بهترین شبیه سازهای اندروید است که به نظر عملکرد خوبی برای بازی کردن دارد. یکی از بهترین ویژگیهای آن، پشتیبانی از AMD و چیپستهای اینتل است.
اغلب بر پردازندههای AMD کار میگند و توسعهدهندگان این شبیهساز، بطور مداوم آن را بروزرسانی میکنند. علاوه بر این، این شبیهساز از Jelly Bean، Kit Kat و Lollipop پشتیبانی میکند. شما حتی میتوانید چندین بازی یا اپلیکیشن را به طور همزمان اجرا نمایید.
این شبیهساز، عملکردی مشابه شبیهسازهای مخصوص بازی کردنی همچون Bluestacks و شبیهسازهای مشابه آن را دارد. با این وجود، این شبیه ساز به عنوان یک ابزار برای انجام کارهای روزمره نیز قابل استفاده است.
آخرین بهروزرسانی آن مربوط به اواسط نوامبر سال 2019 بود و این بهروزرسانی، نقشه راهنما هوشمند همراه با بهبود عملکرد معمول و اصلاح اشکالات را به شبیهساز افزوده است.
شبیه ساز اندروید Nox
قیمت: رایگان
شبیه ساز Nox یکی دیگر از بهترین شبیه ساز های اندروید مناسب کامپیوترهای شخصی برای گیمرهاست. این شبیهساز شامل ویژگیهای معمول همچون تغییر عملکرد دکمهها برای کیبوردتان، پشتیبانی از دسته بازی و حتی قابلیت تغییر عملکرد دکمههای آن است.
به عنوان مثال، شما میتوانید عملکردی را برای بالا کشیدن به کلید پیکان اختصاص دهید و از آن در یک بازی بدون پشتیبانی واقعی از دسته بازی استفاده کنید.
این شبیهساز بسیار مفرح است و به نظر میرسد که در بیشتر اوقات عملکرد قابل قبولی دارد. این شبیهساز کاملاً رایگان است و بصورت مداوم و مرتب، بروزرسانی میشود.
شبیه ساز اندروید Phoenix OS
قیمت: رایگان
شبیه ساز Phoenix OS یکی از جدیدترین شبیهساز های اندروید برای کامپیوترهای شخصی است. مانند اغلب شبیهسازهای امروزی، این برنامه بخشی مختص بازیها دارد. این شبیهساز روی دسکتاپ نیز کار میکند، بنابراین برای کارهای روزمره نیز مناسب است.
شبیه ساز Phoenix OS دارای خدمات گوگل پلی است و شما میتوانید تمام اپلیکیشنها و بازیها را از گوگل پلی استور بگیرید، ولی بهروزرسانی این خدمات گاهی اوقات کمی زحمت دارد. شبیه ساز Phoenix OS همچنین با اندروید 7.1 کار میکند که اندروید نسبتاً مدرنی برای یک شبیهساز اندروید محسوب میشود.
شما میتوانید این شبیهساز را از وبسایت رسمیاش دانلود کنید و در صورت بروز مشکل، به انجمنهای آن که در XDA-Developers قرار گرفتهاند، مراجعه کنید.
شبیه ساز اندروید PrimeOS
قیمت: رایگان
شبیه ساز PrimeOS یکی از بهترین شبیه ساز های اندروید است که در واقع شبیهساز نیست و شما آن را به عنوان پارتیشینی در کامپیوتر نصب میکنید و با اجرای اندروید، راهاندازی میشود.
شبیه ساز PrimeOS یک شبیهساز اندرویدی متمرکز بر بازی است، اگر چه شما در صورتی که بخواهید، میتوانید از آن برای کاربردهای معمولی هم استفاده کنید.
شبیه ساز PrimeOS شامل مرکز بازی، پشتیبانی از صفحه کلید و ماوس و دسترسی به اغلب بازیها و اپلیکیشنهاست. میتوان گفت که این شبیهساز مانند ChromeOS عمل میکند فقط بخشهای Chrome را ندارد.
شما میتوانید چند کار را به طور همزمان انجام دهید، فیلم ببینید یا بازی کنید. ما هنوز این شبیهساز جامع را ارزیابی نکردهایم. این شبیهساز درواقع حاصل زحمات یک استارآپ هندی در سال 2019 است. در صورت متوجه شدن مورد خاصی در رابطه با این شبیهساز، مقاله را بهروز خواهیم کرد.
شبیه ساز اندروید Remix OS Player
قیمت: رایگان
شبیه ساز Remix OS Player توسط Jide در مقایسه با موارد دیگر، یکی از جدیدترین و بهترین شبیه ساز های اندروید برای کامپیوتر شخصی است.
این شبیهساز، اندروید Marshmallow را اجرا میکند و نسبت به بسیاری از دیگر شبیهسازهای این فهرست، جدیدتر است. فرآیند نصب آن آسان و نحوهی استفاده از این شبیهساز نیز ساده است.
این شبیهساز اغلب برای گیمرها مناسب است. تعدادی ویژگی مختص بازی همراه و نوار ابزار با قابلیت شخصیسازی دارد. این شبیهساز دارای ویژگیهایی از قبیل اجرای همزمان چندین بازی است. به این ترتیب، یک شبیهساز نسبتاً تر و تمیز بوده که به عنوان یک ابزار سودمند قابل استفاده است.
به نظر میرسد که سایت این شبیهساز مسدود شده و تقریباً مطمئن هستیم که Remix OS Player دیگر فعال نیست و بروزرسانیهای جدیدی برایش عرضه نخواهد شد. این شبیهساز شاید برای یک یا دو سال پیش از آن که واقعاً قدیمی شود، مناسب باشد.
شبیه ساز اندروید Xamarin
قیمت: رایگان/ گزینههای شرکتی
شبیه ساز Xamarin یک IDE شبیه به اندروید استودیو است. تفاوت آن در قابلیت اتصال به مایکروسافت ویژوال استودیو برای محیط توسعه حتی بزرگتر را دارد که همین ویژگی آن را در زمره بهترین شبیه ساز های اندروید قرار می دهد.
این شبیهساز نیز مانند اندروید استودیو، یک شبیهساز داخلی برای ارزیابی اپلیکیشن یا بازی همراه است. ما این شبیهساز را تنها برای توسعهدهندگان توصیه میکنیم. نصب آن برای مصرف معمولی بسیار خستهکننده است.
شبیهساز Xamarin به اندازهی Genymotion قدرتمند نیست اما در صورتی که قصد استفاده از آن را دارید، کارتان را به خوبی انجام خواهد داد و همچنین نسبت به نیازهایتان قابل تنظیم است. این شبیهساز برای مصرف شخصی رایگان است. شرکتها و تیمهای بزرگتر باید در مورد هزینه پرداختی مذاکره کنند.
شبیه ساز اندروید You wave
قیمت رایگان/ 99/29 دلار
شبیه ساز You wave یکی از قدیمیترین و بهترین شبیه ساز های اندروید برای کامپیوترهای شخصی است. این شبیهساز برای مدت زمان طولانی وجود داشته است و آخرین بهروزرسانی آن مربوط به سال 2016 است.
نسخهی رایگان آن از Ice Cream Sandwich استفاده میکند. با پرداخت 99/29 دلار میتوانید نسخهی Lollipop را استفاده کنید. هیچ یک از دو نسخه دارای مشکلات جدی نیستند و فرآیند نصب آن ساده است.
این شبیهساز دارای ویژگیهای مختص بازی نیست اما همچنان برای بازی کاربرد دارد. این موضوع موجب مناسب بودن آن برای بازیهای سبک میشود. برای مدت زمان طولانی، هیچ گونه بهروزرسانی برای این شبیهساز وجود عرضه نشده است و متأسفانه نسخهی Lollipop آن منسوخ شده است.
ما نسخهی پریمیوم آن را توصیه نمیکنیم اما نسخهی رایگان آن برای کسانی مناسب است که به دنبال یک شبیهساز قدیمیتر میگردند تا روی اندروید قدیمیشان کار کند.
حال که شما بهترین شبیه ساز های اندروید را شناختید و یکی از آنها را انتخاب کردهاید، وقتش است که به سراغ لیست بهترین بازی های اندروید ما بروید و بازیهای این لیست را تست کنید (برای دیدن لیست روی این لینک کلیک کنید).
همه شبیه سازی هایی که معرفی کرده بودید بسیار عالی بودند