چطور بفهمیم هندزفری ایرپاد اپل اصل است یا فیک؟
محصولات مختلف اپل در بازار کشور قیمت بالایی دارند و دلیل این موضوع هم قیمت بالای خود این محصولات است و هم هزینههای اضافی از جمله گمرک و ریجستری و موارد مشابه. با وجود این قیمت بالا اتفاق تلخی است اگر یک محصول تقلبی به جای اصلی خریداری کنیم و به همین جهت در ادامه نحوه تشخیص ایرپاد اصل از تقلبی را به شما آموزش میدهیم.
داستان ایرپادهای کپی چیست؟
مانند ایفونهای کپی در بازار کشور ایرپادهای کپی هم وجود دارد که از نظر ظاهر دقیقا مشابه با ایرپاد اصلی هستند اما در عمل به طور حتم اختلاف بسیار زیادی از نظر کیفیت و کارایی با محصول اصلی دارند.
به شخصه اصلا خرید این ایرپادهای کپی را توصیه نمیکنم؛ چرا که شما بعضا میتوانید با همان بودجه یک هدفون اصل از برندی دیگر خریداری کنید. قطعا زمانی که برند هدفون مشخص باشد شما میتوانید انتظار کیفیت صدای بهتری را داشته باشید.
بخش عجیب ماجرا این است که اگر نتوانید ایرپاد اصلی را از تقلبی تشخیص دهید ممکن است قیمت ایرپاد پرو 2021 را بپردازید ولی در عوض یک ایرپاد پرو کاملا تقلبی نصیبتان شود و این بسیار اتفاق دردناکی است و پیشنهاد میکنیم با مطالعه این مطلب از این اتفاق و پرداخت قیمت ایرپاد پرو 2021 برای ایرپاد پرو تقلبی جلوگیری کنید.
تشخیص ایرپاد اصلی از تقلبی
در ادامه به شما روشهایی را آموزش میدهیم تا هرگز با پرداخت قیمت ایرپاد پرو 2021 یک ایرپاد پرو فیک دریافت نکنید و با این مشکل مواجه نشوید.
چک کردن شماره سریال در سایت Coverage Check
یکی از سادهترین و در عین حال مطمئنترین راههایی که میتوانید از اصل بودن ایرپاد خود اطمینان حاصل کنید چک کردن Serial Number یا شماره سریال موجود به روی جعبه در سایت مربوطه اپل است. در صورتی که شماره سریال واقعی باشد سایت اپل به شما مدل ایرپاد را نمایش میدهد و از این طریق شما مطمئن میشوید که با ایرپاد تقلبی مواجه نیستید.
اما از آنجایی که ممکن است شماره سریال اصل و خود ایرپاد تقلبی باشد و بد نیست که دیگر موارد موجود در لیست را چک کنید تا خیالتان از بابت اصل بودن هدفون مورد نظر آسوده شود.
چک کردن شماره سریال جعبه و ایرپاد
اگر به خود ایرپادها دسترسی دارید و محصول پلمپ نیست حتما چک کنید که شماره سریال موجود به روی جعبه با شماره سریال موجود به روی خود آیپد یکسان باشد. این شماره سریال به روی در کیس و همچنین به روی خود ایرپادها قابل مشاهده است و باید حتما با شماره موجود به روی جعبه یکسان باشد.
چک کردن غلط املایی و اطلاعاتی
درست است که سازندگان هدفونهای فیک تلاش میکنند تا جعبه دستگاه و خود هندزفزی اپل را کاملا شبیه به نسخه اصلی تولید کنند ولی باز هم این اتفاق تمام و کمال رخ نمیدهد و با کمی دقت و صرف وقت میتوان به تفاوتهایی پی برد. برای مثال به روی جعبه یا درون دفترچه راهنمای ایرپادهای فیک به احتمال زیاد غلط املایی وجود دارد و یا اشتباه اطلاعاتی به چشم میخورد. این یعنی مثلا در دفترچه راهنما جزئیاتی برای ایرپاد پرو نوشته شده که در مورد آن صدق نمیکند.
چک کردن فونت، ثبات رنگ و لوگو
اپل نوشته Airpod موجود به روی دفترچه راهنما را با فونت به خصوصی چاپ میکند و این فوت تغییری ندارد. همچنین در دفترچه راهنمای هندزفزی اپل اصلی فاصله جملات و کلمات با هم دقیقا برابر است و به هیچ عنوان به هم ریختگی دیده نمیشود. تمام فونتها یکسان هستند و از یک رنگ ثابت برای توضیحات استفاده شده است.
در دفترچه راهنما ایرپادهای کپی و تقلبی دیده میشود که گاهی نوشتهها کمرنگ یا پررنگ میشود و همچنین در برخی از صفحات فونت تغییر میکند. همچنین لوگوی Airpod موجود به روی دفترچه راهنما ایرپاد تقلبی کاملا متفاوت با ایرپاد اصلی به نظر میرسد و باید به این جزئیات گفته شده توجه ویژهای داشته باشید تا متوجه این موارد شوید.
نحوه باز شدن جعبه
اپل شرکت بسیار دقیقی است و همه ما از کیفیت عالی محصولات این برند با خبر هستیم. این شرکت در ساخت جعبه ایرپادهای خود نیز وسواس به خرج میدهد و هنگامی که شما بخش بالایی جعبه را در دست نگه میدارید بخش زیرین و اصلی باید با سرعت آرام از درب باکس جدا شود. در ایرپادهای فیک این اتفاق بسیار سریعتر رخ میدهد و به محض بالا آوردن درب جعبه بخش زیرین به پایین میافتد. پس حتما به این مورد نیز توجه داشته باشید تا متوجه اصل بودن باکس و در نتیجه ایرپاد شوید.
چک کردن سری ایرپادها
همانطور که اشاره کردیم اپل در تولید ایرپادها بسیار وسواس دارد و این به شما کمک میکند تا هندزفزی اپل اصل را از تقلبی تشخیص بدهید. بخش توری قرار گرفته در سر ایرپادهای اپل شکل خاص و دقیقا یکسانی دارد. یعنی شما به بخش توری سر ایرپادهای اصل که نگاه کنید یک الگو مشابه و تکراری دیده میشود تا کل سطح را بپوشاند و این در حالیست که ایرپادهای فیک چنین دقتی در این بخش ندارند و گاهی الگوی استفاده شده برای توری یکسان نیست و بین دو بخش کاملا تفاوتهای واضحی دیده میشود.
چک کردن پورت شارژ
ایرپادهای اپل مانند ایفونها از درگاه لایتنینگ برای شارژ شدن استفاده میکنند و این بخش نیز یکی دیگر از تفاوتهای ایرپاد اصل و تقلبی است. درگاه لایتنینگ موجود به روی کیس ایرپاد باید دقیقا شبیه به درگاه لایتنینگ موجود به روی ایفون شما باشد و این در حالیست که در بسیاری از ایرپادهای تقلبی این درگاه لایتنینگ مقداری ضخیمتر از حالت عادی طراحی میشود و یا ظاهری عجیب دارد.
چک کردن قابلیت Easy pairing
ایرپادهای اپل قابلیتی جذاب به نام Easy pairing دارند و این یعنی زمانی که شما ایرپاد را به ایفون خود نزدیک کرده و درب کیس را باز میکنید باید اتصال هدفون به گوشی به روی صفحه ایفون یا ایپد شما نمایش داده شود. اگر این اتفاق برای ایرپاد شما رخ نمیدهد به طور حتم از هدفون فیک اپل استفاده میکنید.
چک کردن بخش Find My
دستگاههای اپل قابلیتی به نام Find My دارند که از طریق اپل ایدی کار میکند. به لطف این قابلیت شما از طریق ایفون، ایپد، مک بوک یا حتی سایت ایلود میتوانید مکان دستگاههای اپلی خود را به روی نقشه مشاهده کنید. اگر این قابلیت برای شما فعال باشد به محض این که ایرپادهای خود را به گوشی متصل میکنید ایرپاد وارد لیست دستگاههای شما در برنامه Find My میشود تا در صورت گم شدن بتوانید ایرپاد خود را یافت کنید.
اگر از ایرپاد فیک استفاده کنید محصول اصلا به بخش Find My اضافه نمیشود و این هم یک نشانه دیگر برای فیک بودن ایرپاد شماست. البته توجه داشته باشید که باید این قابلیت حتما فعال باشد و در صورت خاموش بودن چنین اتفاقی رخ نمیدهد.
چک کردن قابلیت آهنربایی ایرپادها
ایرپادهای اصلی اپل بخش آهنربایی دارند و در واقع اگر یکی از گوشها را به دیگری نزدیک کنید به دلیل همین ویژگی باید دو بادز همدیگر را دفع کنند. این یک آزمایش بسیار ساده برای چک کردن اصالت ایرپاد شماست و تنها کافیست یکی از گوشها را به دیگری نزدیک کرده و واکنش گوش دیگر را مشاهده کنید.
اگر بادز دوم از اولی فاصله گرفت ایرپاد شما اصل است اما اگر هیچ اتفاقی رخ نداد احتمالا از ایرپاد فیک استفاده میکنید.